Angelski dnevni horoskop za 19. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ZDRAVJA vam poskuša pokazat, kako ravnat, da ohranite dobro počutje in zdravje – predvsem, od koga in kje se umakniti. Prisluhnite mu. 

Bik

ANGEL DRUŽENJA vam pomaga preit čas celjenja srčnih ran, z njim se odpre tudi dobro počutje in veselje – sprejmite dobro družbo in uživajte v veselih trenutkih. 

Dvojčka

ANGEL OPTIMIZMA po dolgem času spet z vami, da se odmaknete od pritiskov iz preteklosti. Po dolgem času se boste spet počutili dobro, zbrano in zdravo. 

Rak

ANGEL STABILNOSTI pomaga ohranjat notranji mir, da se ne izčrpate ob nihanjih samozavesti in posledično počutja. Vaše zdravje in počutje sta močno povezana. 

Lev

ANGEL SPROŠČENOSTI omogoči, da stečejo stvari gladko, brez obremenjevanja, aktiven pa bo tudi v odnosih, kjer vam je še posebej dobrodošel.  

Devica

ANGEL RAVNOVESJA pomaga zdržati zunanji pritisk, na katerega ste v teh dneh občutljivi. V stanju napetosti, vznemirjenosti in nihanj vam pomaga držati notranje dobro stanje. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL GIBANJA vas vleče na svež zrak, kjer se okrepi vaše dobro počutje – poglejte, kako harmonizirati prosti čas in obveznosti, da to postane del vsakdana. 

Škorpijon

ANGEL FOKUSA vas skuša danes obdržati v smeri, ki ste si jo začrtali, da ne zapadete v reakcije z okolico ali obremenjevanje s preteklostjo. 

Strelec

ANGEL SPOZNANJ pomaga odpreti um vsemu, kar ste do sedaj zgrešili, da se še vedno počutite odrinjene. Dovolite, da se vam ob tem slabi občutki razblinijo. 

Kozorog

ANGEL ZAVEDANJA vam pomaga prepoznat vaše želje glede življenja, prepoznat mesto v življenju. Nova samostojnost in moč vam je všeč, sedaj pa v akcijo!

Vodnar

ANGEL ZAŠČITE bo pomagal skriti vaše osebno notranje doživljanje, da si ne ogrozite optimizma ob mnogih idejah in načrtih, ki se vam porajajo in bi jih radi uresničili

Ribi

ANGEL AKCIJE vas spodbuja da se aktivirate zase, kar vam itak ni težko in pomaga vam sprostiti občutke zapostavljenosti in izolacije. Saj ste sami želeli bit v sedanji situaciji, a ne?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot