Angelski dnevni horoskop za 19. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Fokusa vas danes vabi, da ohranite fokus na sebi in tako napredujete v življenju. Sprejmite njegovo podporo in podporo energij rumene barve, da ostanete v svoji moči in s harmonijo v sebi ohranjate nivo dobrih energij. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela. 

Bik

Angel Lahkotnosti vas bo danes popeljal čez večje izzive v odnosih, če se boste le sprostili. Pri tem vas podprejo energij roza barve, ki vam bodo povečale samozavest, da se izrazite iskreno iz prostora srca. Tako boste lažje postavili nove temelje za vas pomembnih odnosih.

Dvojčka

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da sprejmete odgovornost zase. Priznajte si, kaj si želite in s podporo energij rdeče barve boste lažje osredotočeni na želji, kar vam bo prineslo dodatno podporo, da se stvari začnejo uresničevati. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite. 

Rak

Angel Podpore vas danes podpre, da ostanete zvesti sebi. Sprejmite podporo energij srebrne barve, ki vam bodo prinesle jasnost in čistost, da lažje izrazite svoje namere osebi, ki ima v vašem srcu posebno mesto. Sodelujete z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja. 

Lev

Angel Sprejemanja vam danes pomaga, da sledite svojim ciljem. S podporo energij indigo barve boste lažje sledili vsem dogajanjem in naredili načrt, kako do boljšega in lepšega življenja. Sprejmite podporo in obrnite nov list v življenju.

Devica

Angel Vztrajnosti vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da uresničite, kar si želite. Zdravilne energije turkizne barve vam bodo pomagale, da se odločite za najbolj optimalno rešitev, ki vam dolgoročno prinese večjo stabilnost in voljo za naprej.

Izkoristite svojo vztrajnost  in podporo vašega dnevnega Angela. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samostojnosti vam bo danes pomagal v kreativnosti in s podporo energij zlate barve boste prišli do moči, da se postavite zase in naredite potrebne korake do osvoboditve od negativnih vplivov okolice. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste prišli do več veselja za nove dejavnosti v življenju.

Škorpijon

Angel Harmonije vas bo skozi današnji dan vodil na harmoničen, sproščen način izražanja sebe. Pri tem vam bodo v pomoč podporne energije marelične barve, ki vas bodo okrepile v čutenju in sprejemanju vsega lepega, kar vam bo prineslo magnetizem in dodatno moč, veselje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Vztrajnosti vam danes preda podporo za uresničitev vaših želja. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve boste lažje sledili poti do uresničitve svojih želja. Sodelujte z vsemi in vsem in izkoristite vsako priložnost, ki se vam ponudi. Dnevni Angel je lahko z vami dlje časa, če ga redno dnevno pokličete. 

Kozorog

Angel Odnosov vas danes podpre v lahkotnostni. Energije vijolične barve vam bodo pomagale, da se ne zapletate v čustvene reakcije drugih, ampak samo opazujete vse, kar se dogaja okoli vas. S tem boste ohranili nivo dobrih energij. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel, večkrat čez dan se spomnite nanj.

Vodnar

Angel Prisotnosti vas danes vodi, da ostanete zbrani tukaj in sedaj. Podpora energij temno modre barve vam bo dala moč in jasnost, da boste lažje prišli do spoznanj, idej, kako izboljšati trenutno situacijo. Najprej vse skupaj zadržite zase in s pomočjo vašega dnevnega Angela boste lažje videli, kaj je za vas dragoceno.

Ribi

Angel Obilja vas danes podpre v vseh spremembah. Zdravilne energije zelene barve vas vodijo v naravo, med druge ljudi, da začutite, koliko podpore in ljubezni je okoli vas in sprejemete vse darove, ki vam jih ponuja življenje. Stvari se bodo na ta način obrnile v pravo smer, kar vas bo sprostilo in razbremenilo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot