Angelski dnevni horoskop za 19. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da se osredotočite nase. Na ta način se boste izognili pritiskom okolice in energija roza barve vas bo notranje pomirila, da se globinsko sprostite in umaknete od reakcij okolice. Tako si boste nabrali novih moči za nadaljnje korake.

Bik

Angel Zraka vam bo danes pomagal v sprošenosti. Na ta način boste lažje pristopili k bližnjim in s podporo zdravilnih energij srebrne barve prišli do več jasnosti, da se pogovorite o vsem, kar vas teži. To bo sprostilo vas in vse okoli vas. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Novih začetkov vas bo danes aktiviral, da spustite vse staro. Ohranite zbranost na sebi in kvalitete energij magente barve vas bodo usmerile na pot sprememb, da začnete nekaj novega, kar je in bo pomembno za vas v prihodnosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Rak

Angel Svobode vas bo danes objel in s podporo energij oranžne barve se boste lažje in iskreno izrazili in ohranili nivo dobrih energij v odnosih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše življenje

Lev

Angel Srčnosti vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem energij zelene barve se boste lažje sprostili in pokazali bližjim, koliko vam pomenijo, kar bo prineslo sveže energije v vaš dom. To bo pozitivno vplivalo na počutje vseh. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Odnosov vas danes podpre v iskrenosti. Zdravilne energije modre barve vas vodijo, da zaupate sebi in svoji intuiciji in spregovorite z drugimi, da se sprostijo vse napetosti v odnosih. To vas bo popeljalo v boljše odnose in s tem kvalitetnejše življenje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Optimizma vam danes vabi, da se mu predate. Kvaliteta energij marelične barve vam bo prinesla potrebno svežino in preko čutenja sebe, svojim želja, boste lahkotno in optimistično sodelovali z vsemi okoli vas. Pridobili boste podporo drugih, kar bo še okrepilo notranje zadovoljstvo.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes vodi, da ohranite fokus na sebi. Zdravilne energije vijolične barve vas bodo vodile v notranjost, da lažje začutite harmonijo v sebi in iz tega prostora kreirate vse na novo. Ne dovolite, da vas okolica odmakne od tega, če vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Strelec

Angel Lahkotnosti vam bo danes v pomoč pri odočitvah. Tako se boste lažje osvobodili negativnih vzorcev preteklosti in kvaliteta energij rumene barve vam bo prinesla moč in živahnost, da se odprete za nove stvari. Zadihajte v nove energije in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem usmerjal. 

Kozorog

Angel Sproščenosti vas danes vabi v svojo družbo. Podpora energij bele barve vam bo prinesla svežino, odprtost in mir, zadovoljni boste v svoji družbi in ne bo se vam težko prepustili dogodkom dneva. To vas bo okrepilo v moči in vas prineslo več kreativnosti za nadaljnje korake.

Vodnar

Angel Jasnosti vam bo danes pomagal, da v življenje vpeljete nov red. Zdravilne energije rdeče barve vas podprejo v moči in prizemljenosti, kar bo še dodatno okrepilo možnosti, da vse skupaj izpeljete na najbolj optimalen način za vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in  vse skupaj bo lažje.

Ribi

Angel Sreče vas danes vabi k sprejemanju. Podpora energij zlate barve vas bo okrepila v zaznavanju lepote in globlje povezala s seboj. To vam bo prineslo  sproščenost in okrepilo notranjo moč, da na ta način sodelujete tudi z drugimi in sprejmete vsa darila, ki so na poti k vam. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot