Angelski dnevni horoskop za 19. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da se sprostite. Z njegovo podporo in podporo energij marelične barve boste lažje uskladili svoje želje z drugimi, kar vam bo prineslo več svobode in podporo drugih. Zadihajte v nove energije in se sprostite.

Bik

Angel Spreminjanja vas danes vzpodbuja, da se odločite zase. Kvaliteta energij oranžne barve vam bo prinesla radost, živahnost in lažje boste izstopili iz vloge žrtve. Pozitiven odnos do življenja in uživanje v dobrih spremembah bosta samo posledica in prav tako tudi izboljšanje vašega počutja. 

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas danes vodi k bolj sproščenemu načinu sprejemanja življenja. S podporo energij modre barve boste sproščeni v pogovorih, saj boste imeli jasno vizijo svoje prihodnosti in veselili se boste vseh sprememb, ki prihajajo v vaše življenje. 

Rak

Angel Druženja vam danes pomaga, da zbudite svojega notranjega otroka. Žarki rumene barve vas bodo ovili v dobro voljo in spontanost, kar vas bo aktiviralo v norčavosti in povrnilo dobro počutje. Aktiviral se bo tudi notranji otrok in vam pokazal, kaj in na kašen način si želi. 

Lev

Angel Lahkotnosti vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij turkizne barve, ki vam prinese val iskrivosti, boste z lahkoto uredili vse, česar se boste lotili. Izkoristite današnji dan, recite vsemu da in sreča vas bo spremljala. 

Devica

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da poslušate svoje srce in zdravilne energije roza barve vas bodo objele v nežnost, toplino in vas odprle za nova spoznanja, kar vam bo pomagalo, da odkrijete, kaj trenutno najbolj potrebujete v svojem življenju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Navdiha vas danes podpre v sprejemanju življenja. Kvaliteta energij bele barve vam bo prinesla svežino in red, kar vam bo pomagalo, da preko izkušenj, domošljije pridete do dobrih idej, spoznanj in modrosti, kar vam bo dalo navdih za naprej. 

Škorpijon

Angel Zavedanja vas usmerja skozi današnji dan in s podporo energij zelene barve boste odpravili vse napetosti starih energij, kar vam bo prineslo sproščenost. Lažje se boste začeli zavedati določenih svojih delov, poglobili samozavest in osvojili nove sveže energije, ki vam bodo prinesle nova spoznanja.

Strelec

Angel Odgovornosti vas danes podpre, da sprejmete odgovornost zase in svoja dejanja. Tako se boste lažje soočili tako s samim seboj kot z drugimi in s podporo energij indigo barve skozi situacije prišli do globljega zavedanja sebe, svojih talentov in potencialov.

Kozorog

Angel Odločanja vas danes vabi, da se odločite zase. S podporo energij zlate barve boste lažje bolj odzivni na dogajanja okoli vas, kar vas bo sililo v spremembe. Le te so potrebne, vendar brez kompromisov, če želite živeti sproščeno, zabavno, srečno in boljše življenje. 

Vodnar

Angel Podpore vas danes podpre pri vaših načrtih. Kvaliteta energij srebrne barve vam bo prinesla trdnost in odločnost, da sledite svoji poti in pri tem postavite tudi nov red tako zase kot vaše domače. To bo okrepilo vašo notranjo moč in voljo za nadaljnje korake. 

Ribi

Angel Notranjega Reda vas danes podpre v kreativnosti. Na ta način boste lažje časovno in prostorsko opredelili vse vaše dejavnosti in žarki vijolične barve vam bodo pri tem v pomoč z blagodejnimi učinki na vaše psihofizično stanje. Nič ni pomembnejše od vas, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.