Angelski dnevni horoskop za 19. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Zdravljenja vas bo danes objel in vodil skozi dan. Dan preživite čim bolj lahkotno in se posvetite stvarem, ki vas veselijo. Tako se boste lahko globinsko sprostili in ne boste padli v zanke okolice. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Sproščanja vas danes podpre v sproščenosti pri vsem, česarkoli se boste lotili. Pojdite v naravo, kjer se boste lažje sprostili in izrazili svojo osebnost. Ne dovolite okolici, da vas odmakne od dobrih energij in veselja, če vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.   

Dvojčka

Angel Miru vas vodi skozi današnji dan, da boste lažje sodelovali z drugimi. Prepustite naloge in obveznosti drugim, če ni nujno, da jih vi naredite in spustite nadzor ter se umaknite. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje ohranili fokus na sebi in se ne pustili zmesti drugim.

Rak

Angel Lahkotnosti vas danes podpre, da se aktivno posvetite delu. Tako boste lahko hitro realizirali vaše ideje in učinkovitost vam bo prinesla nove sveže energije, ki vam bodo dale polet za naprej. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Lev

Angel Čutenja vas danes podpre pri sproščenem sodelovanju z drugimi. Z njegovo podporo boste lažje videli, kdo vas podpira, vam stoji ob strani in vas spodbuja pri vaših srčnih željah in ciljih. Zaupajte in sledite svojim občutkom.

Devica

Angel Fokusa vam danes pomaga, da nadaljujete v smeri svojih projektov. Ne začnite novih dejavnosti, preden ne preverite vseh informacij in ne vidite celotne slike. Tako boste uspešni pri delu in pridobili si boste podporo, ki vam bo koristila v prihodnosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vam danes pomaga, da z njegovo pomočjo lažje ugotovite, kaj je za vas pomembno in komu boste posvetili svojo pozornost. Odločali se boste med možnostmi, izberite tisto pot, ki vas vodi k napredku in se poslovite od starih navad in vzorcev.

Škorpijon

Angel Komunikacije vas danes vodi k sodelovanju z bližnjimi. Iskrena komunikacija vam bo v pomoč, da se izrazite in se s tem izognete nepotrebnim prepirom. Tako boste dobli njihovo podporo in lažje boste dokončali svoje projekte. Spejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Strelec

Angel Ljubezni vas danes podpre, da izrazite svoja čustva. Ne skrivajte se in ne čakajte, raje se izpostavite in presenečeni boste nad pozitivnim odzivom na drugi strani. Veselite se in sprejmite Blagoslove, ki vam jih ponuja življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki lahko z vami ostane tudi dlje časa.

Kozorog

Angel Odnosov vam danes pomaga, da dovolite, da tudi drugi prevzamejo del odgovornosti. Ne morete vsega narediti namesto drugih in prav tako jih ne morete neprestano nadzirati, preprosto naj prevzamejo svoj del nalog. Tako se boste bolje počutili vi, se sprostili in vsi boste lažje zadihali. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se sprostite.

Vodnar

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh odločitvah in spremembah na poslovnem področju. Pri tem ne pozabite, da je za bližnje pomembno, da tudi njim posvetite svoj čas. S podporo in pomočjo vašega dnevnega Angela boste lažje vztrajali pri delu in uskladili svoje družinsko življenje, kar vas bo vodilo k napredku.

Ribi

Angel Harmonije vas bo danes vodil do sprememb. Polni boste pozitivne energije, usmerite jo v vse, kar je za vas pomembno in pri tem ne pozabite na svoje fizično telo. Izkoristite nove seže energije, da se postavite na nov nivo življenja. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.