Angelski dnevni horoskop za 19. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL ČUSTVENOSTI  spodbuja, da bližnjim pokažete čustva. Odnosi so vam pomembni, bližnji pa vam ne znajo brati misli, čeprav se vam kdaj to zazdi. 

Bik

ANGEL INTIMNOSTI IN STRASTI vas povezuje s partnerjem/ko, ker vas poslovne odločitve umikajo iz vsakdanjega ljubezenskega življenja. 

Dvojčka

ANGEL USODE  vas vodi v pozitivne spremembe v ljubezni. Odprite se iskrivim pogovorom, zmenkom in uživajte v nasprotnem spolu. 

Rak

ANGEL VZTRAJNOSTI želi, da se na pravi način postavite zase in ne popuščate v odnosih z bližnjimi. Ne prodajajte se zavoljo navideznega miru. 

Lev

ANGEL LJUBEZNI  podpre dogajanje  in vas tako razveseli, da z lahkto napredujete in se ne obremenjujete z malenkostmi.

Devica

ANGEL ROMANTIKE  tokrat spodbudi dogajanje v ljubezni. Lotite se druženja in si za ljubezen vzemite čas, saj so dobre spremembe na vidiku. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL ODPRTOSTI vam pomaga sodelovati v ljubezni. Priložnosti se odpirajo skozi pogovore, simpatije pa vas bodo obletavale. 

Škorpijon

ANGEL FOKUSA pomaga energijo in strast usmeriti v dobre cilje, da je ne porabite za prepire in konflikte. Poglejte kako znate uživati v osvajanju in spogledovanju.

Strelec

ANGEL ČUSTVOVANJA  bo močno pritiskal na vaše srce, spreminja vam celoten pogled na svet in življenje. Pozorni bodite na srce in pljuča in sproščeno dihanje. 

Kozorog

ANGEL DOBREGA RAZPOLOŽENJA  pokrbi za pravo presenečenje okrog vas, okolica še ni navajena tako sproščenega. Čutite prijetnost ljubezni. 

Vodnar

ANGEL KREATIVNOSTI vas bo usmeril v ljubezen, v ustvarjanje priložnosti, kjer se okrepi vaša strast. Čustva boste komajda še uspeli prikriti. 

Ribi

ANGEL SREČE vam sledi, ponovna zaljubljenost pride nepričakovano. Vezani boste malce zmedeni v nastali situaciji, samski pa priložnost zgrabite z odprtimi rokami. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot