Angelski dnevni horoskop za 19. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Strasti vas danes vabi, da se predate in uživate. Sproščeno sledite dogodkom dneva, ki vas bodo povezali z vašo najglobljo strastjo in življenjsko energijo, ki vam bo prinesla nov nivo zavedanja. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte.

Bik

Angel Sproščanja vas danes podpre pri vašem sproščenem odzivu na okolico. Izrazite se in ne dovolite si provokacij, da v vas ne vzbudijo jeze in zamere. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Priložnosti vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Osredotočite se na sebe in se izrazite, da se dan razvije v pravo smer. Na ta način boste lažje sodelovali z drugimi in si zagotovili zaupanje vase in zaupanje drugih.

Rak

Angel Podpore vas danes podpira v novem načinu sodelovanja z drugimi. Ne skrbite za malenkosti, raje se odprite za večje priložnosti in svoje misli usmerite v to področje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo skozi današnji dan v pomoč.

Lev

Angel Akcije vas bo danes dal zagon, da sledite sebi in zahtevate zase vse, kar si želite. Osredotočite se na stvari, ki ste jih  že dosegli in pojdite po poti naprej do zastavljenih ciljev. To bo vzpodbudilo tudi druge, da vas pri tem podrejo.

Devica

Angel Miru vas danes vodi, da začutite svoj notranji mir. Okolica bo danes imela velik vpliv na vas, vi pa se boste lahko hitro vpletli v kakšen nesmisel. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste lažje odmaknili od vsega nemira in ohranili zbranost.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri vseh spremembah vašega življenja. Pomagal vam bo izraziti in uresničiti nove zamisli in z njegovo pomočjo boste naredili velike korake na poti še večjih sprememb, ki vas čakajo.

Škorpijon

Angel Umika vas vabi, da se umaknete od drugih in razmislite, kje ste na poti do ciljev zašli. Iskrenost do sebe in spoznanje, katera čustva vas omejujejo, vam bo prinesla nove sveže energije, ki vas bodo vodile po optimalni poti naprej. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela in se večkrat na dan spomnite nanj.

Strelec

Angel Vztrajnosti vas vodi, da sledite sebi in si na ta način ustvarite nove temelje. Ne dovolite okolici, da vas poskuša izzvati in zadržite svoje mnenje in prave namere le zase. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Kozorog

Angel Hvaležnosti vam bo danes pomagal, da se sprostite in sodelujete z drugimi ter spustite vaša pričakovanja in zahteve. Z njegovo pomočjo boste lažje zadihali v nove energije in se posvetili življenju bolj jasno, iskreno in hvaležno.

Vodnar

Angel Sprejemanja vas danes vodi k spremembam, ki bodo pozitivno vplivale na vaše počutje. Pozabite na krivdo in povabite v vaše življenje nove stvari in nove ljudi, kar vas bo podprlo pri nadaljnjih korakih na poti do vaših uspehov. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Zbranosti vas bo danes pomagal, da zaupate sebi. Na ta način boste lažje sprostili vaše misli in čustva ter se predali vaši lastni ustvarjalnosti in kreativnosti, kar vam bo prineslo veselje in pomiritev. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.