Angelski dnevni horoskop za 19. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Notranjega Reda vas danes podpre v stiku s seboj. Tako boste lažje ugotovili, kje morate uvesti nov red in način delovanja, da se energije prevesijo v pravo smer in se začne življenje odvijati v smeri vaših želja in ciljev. To vam bo dalo notranjo moč, stabilnost in veselje.

Bik

Angel Sproščanja vam bo skozi današnji dan pomagal, da ugotovite, kaj vas dela nemirne in ruši vaše odnose. Razmislite, kaj skrivate v sebi in le to pokažite bližnjim, da vas lažje razumejo in vas podprejo. Sprejmite energije vašega dnevnega Angela in lažje vam bo šlo.

Dvojčka

Angel Spoznanja vas bo vodil skozi današnji dan, da se odprete za sporočila in spoznanja. Tako boste ugotovili svoje zmote in napake, kar vam bo pomagalo, da se osvobodite preteklosti in se dvignete na nov nivo zavedanja. Sprostite se in sprejmite podporo, da se življenje obrne na pravo pot.

Rak

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da spustite svoja pričakovanja in sledite dogodkom dneva. S tem boste okrepili odnose in pridobili na boljšem počutju, kar vam bo prineslo nove sveže energije, da se sproščeno lotite vsakdanjih obveznosti.

Lev

Angel Moči vam bo danes dal moč in strast, da se postavite zase in ne popustite pod pritiski okolice. Izkoristite svojo iznajdljivost in s sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje našli optimalno pot, ki vam bo prinesla uspeh.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sproščenemu sodelovanju z drugimi. Tako boste naredili veliko dobrega zase in za druge ter ohranili notranji stik, ki vas bo vodil k novemu načinu delovanja na vseh podorčjih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki lahko z vami ostane tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil skozi dan. Ostanite zvesti sebi in srčnost, iskrenost delite z drugimi, da lažje ohranite dobre energije, ki v vaše življenje dnevno prinašajo blagoslove. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Komunikacije vam danes pomaga v načinu sodleovanja z drugimi. Kar boste danes aktivirali, začeli na novo, vam lahko na dolgi rok prinese boljše počutje in materialno stanje, zato se predajte vodstvu vašega dnevnega Angela, da boste lažje in umirjeno sledili dogodkom dneva.   

Strelec

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da se odprete novostim. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lažje sprejeli vse darove, ki jih ima življenje za vas ter se tako usmerili na pot pozitivnih sprememb.

Kozorog

Angel Optimizma vas danes spodbuja, da na lahkoten način pogledate dogodke za nazaj in jih ovrednotite. Poglejte, kaj je za vas pomembno in pojdite v smeri realizacije, kar vam bo pomagalo, da spustite stara čustva in se osredotočite na lepše in boljše življenje.

Vodnar

Angel Odnosov vas danes podpira v sodelovanju z bližnjimi. Spoštujte sebe in druge, da ohranite zdrav način komunikacije in povezanosti. To bo okrepilo ne samo odnose, ampak tudi vašo moč in strast, da se lažje predate drugim in jim dovolite, da skupaj postavite temelje za boljšo prihodnost.

Ribi

Angel Odločanja vam danes pomaga v sprejemanju pozitivnih odločitev. Z njegovo pomočjo boste lažje sprejeli nove odločitve in s tem dobili dobre rešitve za vsa področja življenja. S tem boste začeli ustvarjati točno tisto, kar vam bo dalo zagon za naprej.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot