Angelski dnevni horoskop za 19. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL REDA vam pomaga urediti odnose, narediti tur d najprej, saj vsevprek ne morete ustreči kar vsem. Opazujte, kako vas red v odnosih čustveno razbremeni. 

Bik

ANGEL SREČE vam daje priložnost skozi dobre odnose – ki pa bodo zares dobri le, če se pravočasno izrazite, kaj želite. Zato ne puščajte bližnjih čakati in stopite takoj v akcijo. 

Dvojčka

ANGEL AKCIJE IN DEJANJ daje priložnost, da pokažete kaj želite. Z njegovo pomočjo se izognete ostrim besedam med bližnjimi – nihče se ne želi prepirati.

Rak

ANGEL OPTIMIZMA vas bo vodil v pretiravanja, v sodelovanju v novih idejah in v obljubljanju stvari, ki jih ne boste mogli izpolniti. Lahko optimizem držite bolj zase? 

Lev

ANGEL NOVOSTI poskrbi, da se optimizem okrepi na dolgi rok. Začnite raziskovati, kaj vase srce osreči, povezujte se tam, kjer vam je dobro. 

Devica

ANGEL USODE prepozna samo pozitivno sodelovanje in vas podpre pri vaših ciljih. Ni več čas, da uresničujete želje drugim, nihče toliko ne ceni truda in žrtvovanja. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL VPLIVNOSTI skozi vas pokaže moč v okolici, brez vašega vmešavanja. Odpira vam prava vrata, je pa čisto ok, če pustite stare rane in strahove in samo opazujte dogajanje. 

Škorpijon

ANGEL ODGOVORNOSTI  opominja, da prevzamete nase kar je vašega. Prihodnost je odvisna zgolj od vas, niti vaši domači ne premorejo pravih odgovorov. 

Strelec

ANGEL PONOSA vam želi pokazati vase dosežke, da potem lahko opustite pretirano samozavest in šopirjenje. Jasnost vam zameglijo čustva, zato ne uveljavljajte svoje volje za vsako ceno. 

Kozorog

ANGEL KOMUNIKACIJE vas vodi v jasno in sistematično izražanje o vsem, kar si želite na dolgi rok. Zadnji čas je za ureditev na vseh nivojih. 

Vodnar

ANGEL REALIZACIJE odpre številne odlične ideje in ne boste se jim mogli upreti. Ker pa vam je istočasno osebno dobro počutje pomembno, boste do vsega kar vas ovira nestrpni. 

Ribi

ANGEL AKCIJE  vas vodi ven iz cone udobja, predvsem, ko želite nekaj zares spremeniti. Saj ste želeli spremembe glede materialnega stanja, a ne?

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.