Angelski dnevni horoskop za 19. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Osvobajanja vas danes vabii, da se posvetite sebi. Z njegovo pomočjo se boste lažje osvobodili starih vzorcev izražanja in sodelovanja z drugimi. To vam bo prineslo korenite spremembe na vseh področjih življenja.

Bik

Angel Srčnosti vam skozi današnji dan pomaga, da odprete srce. Z njegovo pomočjo se boste lažje sprostili in se pokazali bližnjim v vsej svoji resnici in iskrenosti, kar bo okrepilo odnose in vam prineslo zaupanje vase in zaupanje v druge ljudi.

Dvojčka

Angel Sproščanja vas danes vabi v svojo družbo. Zadovoljni boste in uživali tako v svoji družbi kot družbi drugih, če se boste le sprostili in prepustili dogodkom dneva. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Rak

Angel Umika vas vabi, da se umaknete od vseh. Sprejmite njegovo podporo, da ohranite nivo dobrih energij in se po nepotrebnem ne zapletete v drame ali celo obtoževanja drugih. Naj vas skozi dan vodi vaš dnevni Angel.

Lev

Angel Fokusa vas danes vodi, da se osredotočite na sebe in ljudi, ki so za vas pomembni. Spremljajte reakcije drugih, ko z njimi komunicirate in lažje boste ugotovili, kdo vas podpira in kdo vam stoji ob strani. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Devica

Angel Notranjega Miru vam bo dal podporo, da se osredotočite nase in na notranji mir. Na ta način se boste izognili pritiskom okolice, se globinsko sprostili in si nabrali novih moči za nadaljnje korake.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Ljubezni vas bo objel in poskrbel, da boste skozi današnji dan ohranili sproščenost in lahkotnost. To vas bo globlje povezalo s seboj in partnerjem, kar vam bo okrepilo notranjo moč, da na ta način sodelujete tudi z drugimi.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes podpre pri iskreni komunikaciji. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje zaupali sebi in drugim ter tako izrazili vsa svoja čustva.  To vas bo popeljalo v boljše odnose in s tem kvalitetnejše življenje.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes podpre, da sprostite vaš um. Tako boste lažje spustili vsa pričakovanja in zahteve, ki jih imate do drugih ter se osvobodili negativnih vzorcev preteklosti. Zadihajte v nove energije in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem vodil in usmerjal.

Kozorog

Angel Jasnosti vam danes pomaga v spoznavanju sebe. Začutite, kaj so vaše srčne želje in se usmerite v njihovo uresničitev, kar vas bo notranje osvobodilo in prineslo pozitivne spremembe na vseh področjih. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel Zraka vam bo danes pomagal v sproščenem načinu dojemanja sebe in okolice. Ponosni boste nase in svoje dosežke, kar vam bo okrepilo strast po boljšem in lepšem, kar bodo zaznali tudi drugi in se vam instinktivno približali. To vam povečalo samozavest in zažareli boste v vsej svoji lepoti.

Ribi

Angel Komunikacije vam danes pomaga v lahkotnosti izražanja. Sprejmite njegovo podporo in lažje boste izrazili vse, kar vas bremeni in vas odmika od veselja. To vam bo pomagalo ugotoviti, kaj si želite in pokazale se bodo nove poti , ki vodijo do trajnih sprememb. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte z njim.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot