Angelski dnevni horoskop za 19. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL HARMONIJE vas želi podpreti – je že čas da nehate skrivati svoje občutke, čustva, strahove in se pravočasno pogovorite? Pustite se presenetiti….

Bik

ANGEL DOBREGA POČUTJA bo poskrbel, da se ne razdajate tam, kjer ne gre in da hkrati ne dosegate za vsako ceno svojih ciljev. Nestrpnost je zoprna, pa še zdravju škoduje. ANGEL DOBREGA POČUTJA bo poskrbel, da se ne razdajate tam, kjer ne gre in da hkrati ne dosegate za vsako ceno svojih ciljev. Nestrpnost je zoprna, pa še zdravju škoduje.

Dvojčka

ANGEL AKCIJE vas bo vodil naprej in naprej, kljub dobri situaciji doma bo notranji nemir prevelik za sproščeno počutje. Poglejte kam vas angel vodi, v kakšen aktivnosti vseeno pa upoštevajte tudi domače.

Rak

ANGEL SPROSTITVE vas odpre in v sebi odkrijete marsikaj kar ste skozi življenje zatrli. Sprostitev vam bo dobro dela, zato se prepustite angelskim krilom in čutite zaupanje življenju.

Lev

ANGEL DOBREGA POČUTJA se aktivira, ko sproščeno sprejemate spremembe. Ljudje vas podpirajo, čutite zadovoljstvo in seštevajte koliko vsega dobrega se vam dogaja sedaj.

Devica

ANGEL SPREMEMB čaka in čaka – da pogledate izza svoje trme in se oprimete odličnih priložnosti za spremembe. Spremljajte dogajanje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL OPTIMIZMA pomaga vzdržati pritiske okolja – osredotočite se na ljudi, okoliščine ali karkoli drugega, kar vas odpre za njegove energije. Rezultati bodo boljši in večji od pričakovanih.

Škorpijon

ANGEL SPREMEMB vas osreči – lahko sedaj zadihate v optimistično prihodnost? Lotite se načrtov, pretiravajte, na koncu bo vse ok.

Strelec

ANGEL MIRU skoraj zastonj trka na vaša vrata – strast vas žene v pretiravanja in prehitro zaključite svoja predvidevanja. Poskusite se vsaj strastno pozanimati, kakšna je resnica.

Kozorog

ANGEL DOBRIH ODNOSOV vam pomaga do sreče in lepšega življenja – sedaj lahko vidite kako vam je vztrajanje pri tem, da imate samo vi prav, grenilo odnose.

Vodnar

ANGEL POTRPEŽLJIVOSTI vam ponuja pomoč pri urejanju odnosov – ne bo šlo vse naenkrat ampak eden po eden. Vzemite si čas in sledite svojim novim idejam.

Ribi

ANGEL REALNOSTI vam pomaga pri dajanju takšnih obljub, kot jih lahko izpolnite. Vsako pretiravanje in prazne obljube vam bodo bližnji očitali.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot