Angelski dnevni horoskop za 2. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Zadovoljstva vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo in s podporo energij roza barve se boste lažje predali spremembam in se lotili novih stvari ter pri tem tudi uživali. Ostanite v dobrih energijah in sprejmite podporo, da se začnejo stvari premikati v smeri novega, neznanega.

Bik

Angel Sproščenosti vas danes vabi, da se posvetite sebi. Zdravilne energije marelične barve vas bodo obdale z občutkom nežnosti in srčnosti, da lažje začutite, kaj v tem trenutku potrebujete in to tudi skomunicirate z bližnjimi. Tako se boste osvobodili teže in sprostili vaše misli kakor tudi čustva.  

Dvojčka

Angel Odnosov vas danes podpre, da uredite vse tiste odnose, ki vas bremenijo. Kvaliteta energij modre barve vam bo dala jasnost in odločnost, da se postavite zase in izrazite svoje mnenje ne glede na reakcije okolice. S tem boste pridobili na samozavesti in se okrepili v notranji moči.

Rak

Angel Odgovornosti vas danes vabi, da sledite svojim željam. S podporo energij oranžne barve boste kreirali nove načrte in ideje, kar vas bo odmaknilo od negativnih vplivov okolice in vašega razdajanja za druge. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pomagal skozi proces.

Lev

Angel Miru vas danes vodi k umiku. Tako boste lažje razmislili o vsem, kar se dogaja v in okoli vas. Kvaliteta energij srebrne barve vam bo v pomoč, da pridete do novih rešitev in se v celoti posvetite temu. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete. 

Devica

Angel Sprejemanja vas danes podpre pri spremembah. Zadihajte v energije rumene barve, ki vas bodo odprle za sprejemanje pozitivnih sprememb. Tako boste prišli do določenih spoznanj o sebi in zaključili z dogodki iz preteklosti. To vam bo prineslo sprostitev in dalo novih moči za naprej. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Komunikacije vas danes podpre v iskrenosti. Zdravilne energije vijolične barve vam bodo prinesle potreben mir in harmonijo, da boste vedeli, kdaj in kako odreagirati in se izraziti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Škorpijon

Angel Odločanja vas bo danes aktiviral in s podporo energij indigo barve boste lažje našli nove poti, da izpeljete in uresničite ideje in zamisli. To bo pozitivno vplivalo na vaše počutje, umirilo vaše misli in polni boste optimizma, kar bo prineslo še več novih energij za vsa področja življenja.

Strelec

Angel Veselja vas bo usmerjal skozi današnji dan. Zdravilne energije zelene barve bodo blagodejno vplivale na vas in vaše bližnje, če boste le poslušali svoje srce. Dan bo poln presenečenj, sprostite se in predajte čustvom, ds vas vodijo do osvoboditve starega načina sodelovanja. 

Kozorog

Angel Odprtosti vas danes vabi, da se mu predate. Žarki zlate barve vas bodo objeli in napolnili s svežo energijo, ki je porabite zase. Tako boste lažje spustili skrbi za bližnje in se začeli odpirati za vse dobro, ki prihaja k vam. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja. 

Vodnar

Angel Moči vam bo danes v pomoč, da naredite določene zaključke. S podporo energij rdeče barve boste začutili moč in voljo, da se umaknete od vsega, kar vas ovira na vaši poti in ostali osredotočeni nase, kar bo vodilo do dolgoročnih sprememb in svobode, ki si jo želite.

Ribi

Angel Novosti vas danes vzpodbuja, da sodelujete v aktivnostih dneva. Pri tem vas podpre tudi turkizna barva za lažje sprejemanje vseh novosti, ki so potrebne, da se izboljša tako vaše življenje kot življenje vaših bližnjih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in z njegovo pomočjo boste prišli do željenih rezultatov.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.