Angelski dnevni horoskop za 2. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Spreminjanja vas danes podpre v lahkotnosti. Sprejmite njegovo podporo in lažje boste prišli do spoznanj in odločitev, kje potrebujeteje spremembe in kaj lahko sami naredite za to, da se izboljšajo odnosi in posledično vsa področja. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in vse bo lažje.

Bik

Angel Sprejemanja vas danes vodi, da zaupate in sodelujete pri vseh spremembah. Le te vam prinašajo možnosti za opustitev starih navad in vzorcev reagiranja na druge ljudi, kar vas odmika do sproščenosti do sebe in v odnosih. S sprejemenjem energij vašega dnevnega Angela boste imeli podporo, da to storite lahkotno.

Dvojčka

Angel Komunikacije vas danes vodi k sodelovanju z bližnjimi. Iskrenost in jasnost vam bosta v pomoč, da se izrazite in zgladite vse nesporazume. Tako boste poglobili odnose, kar vam bo izboljšalo počutje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Rak

Angel Podpore vam bo skozi današnji dan predal podporo, da se lažje osredotočite nase. Zmedenost v čustvih in mislih se bo sprostila in prišli boste do pomembnih odgovorov, ki vam bodo odprli nove poti in pripeljali v življenje nove ljudi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Lev

Angel Premikov vas danes podpre v realizaciji vaših idej, ki vam bodo prinesle pozitivne spremembe. Odločnost in želja po akciji vam bosta v pomoč, da se postavite zase in tako pridete do novih spoznanj, saj vas pri tem podpre vaš dnevni Angel.

Devica

Angel Notranjega Miru vas vodi skozi današnji dan. Prepustite se njegovemu vodstvu, da se sprostite in umaknete od vseh provokacij okolja ter sprejmete odločitve, kaj je potrebno opustiti, da se življenje obrne v najbolj optimalno smer za vas.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Srčnosti vam bo danes v pomoč, da poslušate svoje srce. Z njegovo pomočjo se boste lažje zaupali za vas zelo pomembni osebi in s tem naredili korake v smer osvoboditve svojih čustev, v smer, kamor vas vodi vaše srce.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Zadihajte v nove energije in sledite vibraciji okolice, da lažje spustite vsa stara prepričanja, kar vam bo prineslo stabilnost in nove temelje na vsa področja življenja. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje vse skupaj.

Strelec

Angel Notranjega Zdravljenja vas bo danes vodil skozi dan. Dan preživite čim bolj lahkotno in pozitvno usmerjeni ter se posvetite stvarem, ki vas veselijo. Tako se boste globinsko sprostili in ne boste padli v zanke okolice. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Odnosov vam danes pomaga v sproščenosti. Z njegovo pomočjo boste lažje iskreno in sproščeno skomunicirali vse, kar vas moti in bremeni, da se razrešijo stvari in odnosi stečejo lahkotno in bo komunikacija iskrena in srčna. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam pri tem pomaga.

Vodnar

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh odločitvah. Pri tem ne pozabite, da je za uspeh pomembno imeti tudi podporo in zaupanje drugih. S pomočjo vašega dnevnega Angela boste lažje vse skupaj uskladili, kar vas bo vodilo k napredku in uspehu.

Ribi

Angel Sreče vas danes podpre v sproščenosti sprejemanja življenja. Sprostite se in se odprite za Blagoslove, ki prihajajo v vaše življenje. Naj vas pri tem vodi strast, ki vam bo dala dodatno moč, da izrazite svoje želje in naredite korake v novo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.