Angelski dnevni horoskop za 2. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Podpora energij oranžne barve vam bo v pomoč, da na celotno situacijo pogledate z nove perspektive in zaprosite druge za pomoč. Bodite iskreni do sebe in izkoristite današnji dan za aktivno sodelovanje z vsemi, saj vam bo to odprlo nove priložnosti, da opustite star način delovanja.

Bik

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Pomagal vam bo, da se mu prepustite in enerije roza barve vas bodo ovile v plašč osvobajanja od starega načina dela in razmišljnaja. Sprejmite današnjo podporo, kar se bo poznalo na vašem počutju, zunanjem izgledu in odnosih, ki vas bodo izpopolnjevali.

Dvojčka

Angel Harmonije vam danes pomaga, da se osredotočite nase. Z umikom vase boste lažje ozavestili stara čustva in strah in podpora energij vijolične barve vam bo prinesla potrebno svežino, da na vse pogledate z drugega zornega kota. To vam bo prineslo določena nova spoznanja o samem življenju.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da se umirite. Zdravilne energije marelične barve vam bodo predale nežnost in okus sladkobe, da se ustavite in si priznate, od česa bežite in kaj si v življenju srčno želite. To vam bo v pomoč, da začnete sodelovati z življenjem in sprejmete vse lepo, kar vam ponuja.

Lev

Angel  Komunikacije vas danes vodi k sproščenosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžno rumene barve boste lažje izrazili svoje najgloblje želje in tisto, kar vas že dlje časa muči. To vam bo dalo pogum, da uredite vse tisto, kar vas teži in začnete življenje kreirati iz novega prostora.

Devica

Angel Vztrajnosti vas danes podpre, da sledite sebi. Zdravilne energije zlate barve vam bodo dale moč, da vztrajate pri tem, kar znate in tako izkoristite ta čas najbolje zase in si zagotovite več stabilnosti. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste dobili moč in voljo za naprej.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Odgovornosti vas v današnjem dnevu podpre in vas vabi, da sprejmete življenje v svoje roke. Podpora energij rdeče barve vas podpre, da naredite nekaj zase, za svoj dom in začnete živeti tako kot si želite. Tako boste lahko napredovali in ohranili svoj notranji stik. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, k vas pri tem vodi.

Škorpijon

Angel Možnosti vam bo danes pomagal, da zaupate svoji intuiciji in izberete novo, pravo pot zase. Z njegovo pomočjo in podporo energij indigo barve boste lažje spustili bremena preteklosti in se odprli za vsa nova spoznanja, da se lažje posvetite nadaljnjim korakom. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem v pomoč, uporabite njegovo moč in svojo intuicijo.

Strelec

Angel Lahkotnosti vas danes nagovarja, da sodelujete z njim. Z njegovo pomočjo boste lažje ohranili zbranost v sedanjem trenutku, ki vam prinaša pozitivne spremembe in pri tem vam podprejo energije zdravilne bele barve, da sodelujete sproščeno in ohranite dobro počutje, optimizem in jasnost.

Kozorog

Angel Akcije vam bo danes dal zagon in podpora energij zelene barve vas vabi, da namenite več pozorosti svojemu telesu, ga okrepite in se odločite zase. Danes je odličen dan za akcijo in spremembe, ne glede na to, kako se počutite ali vam je prav ali ne. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste dobili moč in več življenjske energije.

Vodnar

Angel Odnosov vam danes pomaga v sproščenosti. Z njegovo podporo boste lažje sprejeli določene odločitve in podpora energij svetlo modre barve vam pomaga pri kreiranju in izražanju sebe, svojih lastnosti in posebnosti, kar vam bo odprlo nove priložnosti za uspeh. Ostanite v teh energijah čim dlje.

Ribi

Angel Zadovoljstva vas danes podpre, da naredite večje spremembe na poslovnem področju. Ohranite fokus nase in energije srebrne barve vam pomagajo, da sledite sporočilom in idejam ter tako izboljšate tisto, v čemer ste dobri in kar počnete z veseljem. Sprejmite današnjo podporo in naredite korake v svet novega, neznanega.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot