Angelski dnevni horoskop za 2. 11. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NOTRANJEGA MIRU pomaga danes v odnosih, predvsem tam, kjer vas drugi obremenjujejo. Preverite ob kom se zares dobro počutite in sledite notranjemu miru.

Bik

ANGEL KREATIVNOSTI si želi več sodelovanja in če ste pozorni, opazite da vas v resnici sprosti. Z njegovo pomočjo uživate v stvareh, katerim ste se do sedaj izogibali.

Dvojčka

ANGEL DOBREGA POČUTJA vas spodbuja, da ne bežite od svojih čustev, ni pa potrebe da se na okolici pretirano čustveno odzivate. Držite svoje energije pri sebi in opazujte.

Rak

ANGEL ČASA vam odpre nova vrata doživljanja sebe ko lahko v miru poskrbite zase. Ob tem opazujte kako dobro je biti čustveno miren in hraniti energijo za karkoli drugega.

Lev

ANGEL REGENERACIJE vam pomaga pridobiti nove moči za doseganje stvari, ki so vam pomembne. Prisluhnite in si vzemite tudi čas zase, tokrat raje v naravi kot med tistimi, ki vas vznemirijo.

Devica

ANGEL NEŽNOSTI ne pride glasno, ampak se potiho ovije okrog srca in vitalnih delov. Če želite da drugi opazijo, odprite srce ko ste med njimi in se ne delajte pogumne in zadržane.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL KOMUNKACIJE vas bo držal v dobri družbi in zabavali se boste ob oboževalcih. Ljudje bodo preprosto radi z vami, druženju znate dati novo razsežnost.

Škorpijon

ANGEL SPOZNANJ vam želi odpreti oči za realnost dogajanja. Kam vas vodi zagledanost vase, koliko ljubezenskih priložnosti spustite mimo?

Strelec

ANGEL ČUSTEV bo potegnil na plan vse, kar je ob starih ranah ostalo. Čas je da se v sebi umirite, da sploh prepoznate, da je preteklost tista, ki vas kontrolira.

Kozorog

ANGEL SOOČANJA s situacijo vam pomaga ustvariti pogoje, da ne pretiravate pri delu, da vam ostane dovolj dobrega počutja za soočanje s potrebnimi spremembami.

Vodnar

ANGEL IDEJ vam pomaga do rešitev v dani situaciji. Bremenijo vas finance, nestrpnost in pomanjkanje motivacije, zato prisluhnite svojemu dnevnemu angelu.

Ribi

ANGEL AKCIJE vas odmika od lenobe in uhajanja v svoj domišljijski svet. Vse kar čutite, da je že blizu, lahko sedaj realizirate v živo, ne le v glavi.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot