Angelski dnevni horoskop za 2. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vodi k sodelovanju z drugimi. Prosite za pomoč in odprite svoje srce, da se sprostijo napetosti in dvomi v vas samih kakor tudi v okolici. Zdravilne energije rumene barve vam bodo okrepile moč in samozavest, da to storite iskreno in lahkotno.

Bik

Angel Komunikacije vas danes vodi k lahkotnosti. Na ta način se boste lažje izrazili in s podporo temno modre barve ohranili nivo dobrih energij, da spregovorite odprto in pri tem dovolite tudi drugim enak način komunikacije. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje. 

Dvojčka

Angel Sproščenosti vas bo vodil skozi današnji dan. S podporo energij marelične barve boste lažje sprejeli vse novo, kar se odpira za vas in tako spustili stara čustva in preteklost. Objemite sebe in dovolite, da se začnejo pozitivne spremembe dogajati že danes.

Rak

Angel Podpore vas danes podre pri uvajanju sprememb. S podporo energij zelene barve se boste lažje odprli za spremembe okoli vas, ki vam bodo prinesle več svežine in sproščenosti, da spremenite svoj način življenja. Danes bo optimalen dan za to, izkoristite podporo vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Svobode vas danes vabi, da se osredotočite na vse tisto, kar vas veseli. Uživajte v stvareh, ki v vas prebudijo strast do življenja in enerije oranžne barve vas bodo podprle v ustvarjalnosti, kar bo v vapo bližino pritegnilo tudi druge. Naj vas vaš dnevni Angel vodi v igrivost. 

Devica

Angel Sprejemanja vas danes podpre v sprejemanju samega sebe. Zdravilne energije vijolične barve vam odprejo nove poti in prinesejo nove ideje, samo dovolite si razpreti svoja krila, da spustite vse staro, kar vas ovira pri tem. Vaš dnevni Angel vas vodi k osvobajanju vsega balasta, ki vas omejuje, sprejmite njegovo podporo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predanosti vas danes vodi, da sledite sebi. Z njegovo pomočjo in podporo energij oranžno rumene barve se boste osvobodili vseh negativnih vplivov okolice in s harmonijo v sebi kreirali vse tisto, kar si želi vaše srce. To vas bo okrepilo v notranji moči in samozavesti. 

Škorpijon

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da uresničite vaše srčne želje. Aktivno se vključite v spremembe, ki jih želite in energije rdeče barve vas podprejo v vitalnosti in moči, da pokažete interes in ga delite z bližnjimi, ki vas bodo podrli in vam bodo v pomoč na poti do uspeha.

Strelec

Angel Odnosov  vam danes pomaga, da uredite in razrešite nejasnosti v odnosih. Sprejmite zdravilne energije srebrne barve, ki  vam prinesejo potrebno jasnost in odločnost, da se o vsem pogovorite in s tem v odnose vnesete več sproščenost. Tako bo jasno, kdo si kaj želi in vse skupaj bo lažje. 

Kozorog

Angel Notranjega Miru vam danes pomaga, da se umaknete od drugih. Tako boste lažje umirili svoje misli in s podporo zlate barve pridobili na moči in zavedanju, da začnete življenje ustvarjati na povsem nov način. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo podporo, ki vas pri tem vodi.

Vodnar

Angel Jasnosti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se lažje odločite za vse tisto, kar vam bo prineslo pozitivne spremembe. S sprejemanjem energij indigo barve boste prišli do novih spoznanj, kar vam bodo prinesla svobodo, da iskreno brez obžalovanja sledite svoji poti.

Ribi

Angel Ljubezni vas vodi skozi današnji dan. Zdravilne energije roze barve vas bodo objele v oblak ljubezni in strasti, samo sprostite se in uživajte. To vas bo notranje osvobodilo in začutili boste potrebo po predanosti in harmoniji. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.