Angelski dnevni horoskop za 2. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Pozornosti vam  bo danes pomagal, da ste zbrani tukaj in zdaj. Z njegovo pomočjo in podporo energij bele barve, ki vam prinesejo svežino in mirnost, boste lažje ostali fokusirani na sedanjost in ohranili nivo dobrih energij. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Bik

Angel Ljubezni vas bo danes objel in žarki roza barve vas bodo ovili v nežnost in vam prinesli občutek topline, kar vas bo sprostilo. Počutili se boste lahkotne, kar vam bo dalo občutek svobode, a hkrati tudi varnosti. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela in izboljšajte svoje počutje.

Dvojčka

Angel Notranjega Miru vas danes vabi, da poslušate svoje srce. Kvaliteta energij modre barve vas bo sprostila in prinesla jasnost v misli, da boste lažje skomunicirali in se dogovorili vse, kar je potrebno, da uspešno izpeljete stvari do konca. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Rak

Angel Dela vas danes vodi v sproščenost. Na ta način in s podporo energij oranžne barve, ki vas okrepi v veselju in kreativnosti, boste lažje usmerjeni v svoje delo in se organizirali tako, da uredite vse, kar je za vas pomembno in vas veseli.

Lev

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da naredite določene spremembe. Z njegovo pomočjo in podporo energij turkizne barve, ki vam bodo dale moč za nove začetke,  boste uspešno vpeljali spremembe na vseh področjih. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete in z njim sodelujete.

Devica

Angel Sproščenosti vas bo usmerjal skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove energije in energij zelene barve boste sproščeno sodelovali v vseh aktivnostih dneva. To vas bo pomirilo in dalo potrebno varnost in svobodo, da se lažje odločite, kako, kdaj in s kom želite sodelovati v prihodnosti.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Upanja vas danes vodi k sproščenosti. Kvaliteta energij vijolične barve vas bo  mentalno osvobodila vseh zavor in negativnih misli, da boste bolj lahkotno razmislili o prihodnosti. Zadihajte v nove energije in se predajte novim energijam, ki vas odprejo za nove dogodivščine.

Škorpijon

Angel Vztrajnosti vas danes vzpodbuja, da sledite svojim načrtom. S podporo energij rdeče barve, ki vas bodo okrepile v moči, boste lažje ohranili dobre energije, ki vas podprejo v vaših željah in vam pokažejo najbolj optimalen način do realizacije.

Strelec

Angel Veselja vas bo spremljal skozi dan in žarki rumene barve vam bodo dodatno  okrepili samozaupanje. Polni optimizma, veselja in novih zamisli boste dobrodošli v vsaki družbi in nihče vam ne mogel pokvariti dneva. S tem si boste odprli nove poti za osebno transformacijo. 

Kozorog

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da spremenite način delovanja v vsakdanjem življenju. Kvaliteta energij srebrne barve vam pomaga pri razumevanju sebe in življenja, kar vam bo pomagalo, da naredite pozitivne spremembe na vseh področjih.

Vodnar

Angel Počitka vas danes vabi, da si vzamete čas zase. Na ta način se boste odmaknili od drugih in s podporo energij zlate barve lažje razmislili o sebi in svojih projektih. Sprejmite podporo, da si okrepite življenjsko energijo in naberete moči za naprej.

Ribi

Angel Optimizma vas danes podpre, da se osredotočite na tisto, kar je za vas pomembno ne glede na reakcije drugih. Zdravilne energije indigo barve vam bodo okrepile jasnost, da sledite svojemu navdihu in si uredite življenje, kot želite. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.