Angelski dnevni horoskop za 2. 3. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vodi k reševanju težav. Z njegovo pomočjo in podporo kvalitete energij turkizne barve boste lažje zadihali in s sodelovanjem z bližnjimi prišli do svežih zamisli in konkretnih rešitev. Sprejmite podporo in vse skupaj bo šlo lažje.

Bik

Angel Akcije va bo danes v pomoč, da naredite določene spremembe. Zadihajte v nove energije in s podporo energij rdeče barve boste imeli večjo željo po uspehu in samopotrejevanju, kar vam bo vodilo, da bolj intenzivno izpeljete vse tisto, kar želite. Na ta način se boste odmaknili tudi od vplivov določenih ljudi.

Dvojčka

Angel Miru vas danes vabi, da sledite svojemu notranjemu miru. Pri tem vas podpre marelična barva, ki vam pomaga pri čutenju sebe in zaznavanju okolice, kar vam bo dalo osnovo za vaše nadaljnje načrte. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in samo spremljajte vse, kar se dogaja, da se bost ekasneje lažje odločili, kam, kdaj in kako.

Rak

Angel Motivacije vas vodi skozi današnji dan in zdravilne energije srebrne barve vas bodo osvežile, da lažje začutite in postavite sebe v sedanji trenutek. Ne čakajte in ne sanjajte, ampak se izrazite in uredite vse tisto, kar vam leži v srcu. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Sproščenosti vas bo danes objel in dan bo preprosto lahkoten. Kvaliteta energij zelene barve vas bo ovila v srečo, počutili se boste pomirjeno in udobno, saj vam je jasno, kako naprej. S tem boste še dodatno okrepili življenjesko energijo in pripravljeni boste za nadaljnje korake.

Devica

Angel Zraka vas danes podpre, da se osvobodite vseh pritiskov okolja. Zdravilne energije bele barve vam bodo prinesle lahkotnost, kar vam bo dalo zagon, da se aktivirate v vsem, kar vam prinaša veselje in zadovoljstvo. Čas je za nove začetke, sodelujte in prevzemite življenje v svoje roke.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Narave vas danes vabi, da mu sledite. Žarki oranžne barve vam bodo dvignili razpoloženje, zajelo vas bo notranje zadovoljstvo in čutili boste zaupanje in ljubezen vsepovsod okoli vas. Dovolite, da vas nove energije v celoti objamejo in popeljejo na nov nivo zavedanja življenja.

Škorpijon

Angel Odločanja vam skozi današnji dan pomaga, da se aktivirate povsod tam, kjer želite spremembe. Kvaliteta energij indigo barve vas bo notranje pomirila, zbistrila glavo, kar vam bo vzpodbudilo domišljijo in pripeljalo do novih rešitev. Tako si boste lažje postavili nove temelje v življenju.

Strelec

Angel Optimizma vas danes vodi do večjega zaupanja sebi. Na ta način in s podporo energij rumene barve boste premagali strah in zaskrbljenost, kar vas bo vodilo do večje spontanosti, želje po iskanju stikov in lažje boste izrazili svojo originalnost. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Kozorog

Angel Ljubezni vas danes vabi, da stopite iz cone udobje. Zdravilne energije roza barve bodo okrepile vibracije ljubezni, nežnosti, sprejemanja in želje po romanci, kar bo odgnalo pretirano potrtost in občutljivost. Zaupajte in dovolite čustvom, da vas vodijo in pokažejo nove poti.

Vodnar

Angel Priložnosti vam danes pomaga, da se osredotočite nase. Na ta način boste lažje prišli do novih priložnosti in določenih rešitev. S podporo energij modre barve boste vnesli v življenje red, varnost in potrebno dinamiko, ki bo pozitivno vplivala na vse vpletene.

Ribi

Angel Povezanosti vam danes pomaga, da se predate toku življenja. Žarki zlate barve bodo globinsko sprostili vaše energije, kar vas bo sprostilo in odprlo za tako ljubezen kot obilje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas vodi skozi proces.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.