Angelski dnevni horoskop za 2. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vas danes podpre pri odkrivanju vaših potencialov, da stopite iz cone udobja in začnete kreirati svoje življenje na novo. Ne ostanite v senci drugih, če vas vaš dnevni Angel vodi skozi proces transformacije.

Bik

Angel Uspeha vas danes podpre v hitrih reakcijah in delovanju v dobro. Lahko se pojavijo nove poslovne priložnosti, ki jih boste lažje videli in izkoristili v svoj prid. Danes ostanite v svojih dobrih energijah in nič vam ne bo težko.

Dvojčka

Angel Spreminjanja vas danes podpre pri spreminjanju vašega življenja oziroma spreminjanju tistih področij, kjer si želite uspehe. Moč pozitivnega razmišljanja vas pri tem podpre in odpre nova vrata. Sledite vodstvu vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Odločanja vas danes podpira v iskanju rešitev glede vaših odnosov in odnosa do materialnih dobrin. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste lahko osvobodili določenih vezi in s tem naredili pravi osebni preboj.

Lev

Angel Ljubezni vas danes nagovarja, da mu sledite. Če se boste odločili za ljubezen, za sprejem nove energije, veselja, se bodo posledično tudi okrepila vsa ostala področja vašega življenja. Sprostite se in sprejmite ljubezen danes kakor tudi vsak naslendji dan ter sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam daje vso podporo.

Devica

Angel Odnosov vam danes pomaga pri osvoboditvi določenih vezi v vaših odnosih ali pa celo odnosov samih. Delujte iskreno iz srca in povejte vsem, kar si mislite. Videli boste, koliko sprostitve, osvežitve in nove energije prinese preprosto dejanje iz srca. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vam bo danes pokazal, koliko dobrega in pozitivnega naredite za druge, za okolico, brez da se tega zavedate. Sprejmite njegovo podporo in zahvalo drugih ter bodite srečni in ponosni nase. Danes je dan za sprostitev in srečo.

Škorpijon

Angel Reda vas danes vzpodbuja, da naredite prave korake v pravo smer, da se vaše življenje prične spreminjati. Najprej si priznajte svoje največje strahove, svoje dvome, da se lahko globinsko sprostite in vse strahove spustite, saj ni več prostora za njih v vašem življenju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Strelec

Angel Delovanja vam danes pomaga, da uredite in nadgradite družinske odnose. Sedaj je čas, da se dogovorite o dolgoročnih stvareh glede materialnih rešitev in določitev skupnih korakov. Vzemite si čas in sodelujte, vaš dnevni Angel vas bo vodil.

Kozorog

Angel Priložnosti vas bo skozi današnji dan vodil k novim poslovnim možnostim, rešitvam in tudi k samemu načinu kreiranja vaše poslovne poti. Ostanite zvesti sebi, svojim idejam, a vseeno odprti za spremembe. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Vodnar

Angel Sodelovanja vas danes vodi k vsem oblikam druženja z drugimi. Ne zamudite ničesar, saj vam bo aktivno druženje okrepilo moč, sproščenost, dvig nivoja vaše energije, drugim pa bo prineslo pozitivne občutke. Vaš dnevni Angel vas danes nagovarja, da sprejmete vse izzive in uživate.

Ribi

Angel Sproščenosti vam bo danes pomagal v sproščenem načinu dojemanja samega sebe, kar bo še povečalo vaš notranji mir. Svojo povezanost z vašim notranjim svetom, bodo začutili tudi drugi in s podporo vašega dnevnega Angela, lahko vsem pokažete svoj pravi obraz, kar vam bo prineslo osvoboditev.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.