Angelski dnevni horoskop za 2. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Hvaležnosti vas danes vodi skozi pozitivne spremembe, če si boste dovolili uživati v vsem dobrem in ste hvaležni za vse, kar imate. Ne dovolite, da vas vaš ego prepriča v nasprotno. S tem boste odprli svoje srce in vaš dnevni Angel vas bo vodil do pozitivnih sprememb.

Bik

Angel Sočutja vas danes podpre pri sproščenem vedenju in odzivih na okolico. S tem boste sprostili energije na nasprotni strani in pridobili zaupanje drugih, kar vam bo dalo upanje za nove korake. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Miru vas danes vodi skozi iskrenost, da začutite svoj notranji mir. Okolica bo imela velik vpliv na vas, vi pa se boste lahko hitro vpletli v kakšen nesmisel. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste lažje odmaknili in ohranili jasnot in zbranost.

Rak

Angel Sodelovanja vas vodi k sodelovanju z vašimi bližnjimi, da skupaj ustvarite nove temelje. S spoštovanjem in upoštevanjem bližnjih lahko uresničite želje in zamisli, kar vas bo vodilo tudi v sproščen način delovanja v vašem vsakdanu.

Lev

Angel Odnosov vam bo skozi današnji dan pomagal, da skozi komunikacijo uredite vaše odnose. To vam bo pomagalo pri boljšem počutju, zbistrilo vaše misli in prineslo tudi umiritev na čustvenem področju. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela za premike v boljše, srečno življenje.

Devica

Angel Vztrajnosti vas bo danes pomagal pri premagovanju materialnih težah. Naredite načrte za prihodnost in ugotovite, kam odteka vaš denar, da lažje ohranite pozitiven odnos do sebe in vsega, kar imate. Večkrat čez dan pomislite na vašega dnevnega Angela, da začutite njegovo podporo.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Priložnosti vas danes podpre v spremembah. Aktivno sodelujte v vsem, kar se vam danes ponudi in pri tem ne pozabite zaprositi za pomoč. Tako boste prišli do pomembnih spoznanj glede sprejemanja obilja v vaše življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pomagal pri uresničitvi.

Škorpijon

Angel Razumevanja vam danes daje podporo, da skozi razumevanje samega sebe razrešite tudi vaše odnose. Skozi pogovor boste lažje spustili čustvena bremena in se osredotočili na sedanjost, vendar pri tem pazite, da ste osredotočeni le na svoje cilje. S tem boste odprli prostor za nove energije veselja in kreativnega sodelovanja.

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah vašega življenja. Pomagal vam bo uresničiti najbolj nore zamisli, samo opogumite se in stopite v ospredje. Drugi vas bodo podprli in vam sledili in naredili boste velike korake na poti še večjih sprememb, ki vas čakajo.

Kozorog

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da uredite vse, kar si želite. Imeli boste voljo in moč, da predstavite svoje ideje in zamisli in jih tudi izpeljete. To vam prineslo veselje in hkrati pomiritev in ustvarili boste nov red v življenju.

Vodnar

Angel Fokusa vam bo skozi današnji dan pomagal, da ste osredotočeni nase. Z njegovo podporo boste lažje usmerjeni v reševanje in realizacijo projektov, pri tem pa ne pozabite na obljube in pogovore, ki vam bodo pri tem v pomoč. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Ribi

Angel Sprejemanja vas danes podpre pri sprejemanju pomoči, ki jih boste deležni s strani bližnjih. To vam bo dalo še več moči in optimizma, da vpeljete nove stvari v življenje, kar vam bo prineslo večjo materialno stabilnost. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.