Angelski dnevni horoskop za 2. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sproščenemu sodelovanju. Aktivno sodelovanje v vseh aktivnostih, vam bo izboljšalo počutje in samozaupanje, kar bo naredilo tudi pozitiven vpliv na okolico. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Odločanja vam bo danes pomagal v sprejemanju odločitev. Z njegovo pomočjo se boste lažje osredotočili nase in se usmerili na pot, po kateri vas vodi vaše srce. Zaupanje v svoje odločitve, vas bo odprlo za sprejem novih energij, ki vam bodo prinesle več stabilnosti in miru.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo dal voljo in zagon, da uredite vse, kar je potrebno za uresničitev želja in ciljev. S tem se boste znebili starih bremen in lažje skomunicirali vse, kar vas muči in v vas povzroča nemir. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite podporo.

Rak

Angel Umika vas danes vodi k umiku od drugih. Spoštujte sebe, svoj čas in energijo. Tako se boste sprostili od vseh negativnih vplivov okolice in si okrepili notranjo moč, da se posvetite sebi in svojim načrtom.

Lev

Angel Sproščanja vam bo skozi današnji dan pomagal, da ugotovite, kaj si želite. S sproščenostjo boste prišli do novih idej, kar vam bo prineslo veselje in strast, da jih čimprej realizirate. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in lažje boste našli optimalno pot.

Devica

Angel Odnosov vas danes podpira pri vseh spremembah v odnosih. Če si želite pozitivnih sprememb, se iskreno pogovorite z drugimi in postavite meje v odnosih. S tem se bodo začnejo trajne spremembe, ki vas bodo osvobodile.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Akcije vam do danes dal zagon, da uredite vse uradne stvari. K vam bo pripeljal ljudi, ki vam bodo pri tem v pomoč, bodite aktivni, da se vse premakne v pravo smer. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vam bo danes pomagal, da samo opazujete in sprejemate vse, kar se dogaja okoli vas. S tem si boste nabrali novo svežo energijo, ki vam bo na dolgi rok prinesla pozitivne spremembe in ne boste več obremenjeni s tem, kaj je prav in kaj želi od vas okolica.

Strelec

Angel Zdravljenja vas bo vodil skozi današnji dan, da se odprete za nove blagoslove in na življenje pogledate z druge perspektive. Zadihajte v nove energije in odprite svoje srce, da se zdravi in celi in lažje boste sprejeli vse dobro, kar prihaja k vam.

Kozorog

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. Prepustite se in dovolite, da vam drugi pokažejo, koliko jim pomenite in uživajte v vseh radostih, ki jih prinaša življenje. Naj vas pri tem vodi vaše srce.

Vodnar

Angel Podpore vas danes podpre, da ugotovite, kje se zatikate na poti do uspeha. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela boste lažje opustili stara prepričanja in tako sledili spremembam, ki vas bodo usmerile na povsem nov način razmišljanja.

Ribi

Angel Komunikacije vam bo danes v pomoč, da uredite vse za vas pomembne stvari.  Z vztrajnostjo in iskrenostjo se boste vse uspešno dogovorili in s tem odvrgli težo preteklosti in sprostili tudi napetost v odnosih. Zaupajte vodstvu vašega dnevnega Angela in se sprostite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.