Angelski dnevni horoskop za 20. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Akcije vam bo danes dal voljo, da naredite določene spremembe. Žarki rumene barve bodo v vas aktivirali še dodatno moč, da se ne glede na mnenja določenih, postavite zase in svoja prepričanja. Sprejmite podporo in tako naredite premike za skupno dobro. 

Bik

Angel Samostojnosti vas danes podpre, da opustite stvari, ki vas odmikajo od sebe. Spustite pričakovanja in kvaliteta energij zelene barve vas bo popeljala v vaš notranji svet, da spoznate, kaj si pravzaprav želite in pred čim se skrivate. Sprejmite pomoč vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Dvojčka

Angel Odgovornosti vas danes podpre v sproščenosti. S pomočjo zdravilnih energij turkizne barve boste ohranili jasnost, začeli zaupati vase, v prihodnost in na ta način prevzeli odgovornost zase in svoje bližnje. Bodite aktivni in sodelujte, da se stvari izpeljejo na najbolj optimalen način.

Rak

Angel Sodelovanja vas bo vodil skozi današnji dan. S podporo energij modre barve boste lažje izpostavili sebe in predstavili svoje veščine, talente tudi drugim, kar vam bo okrepilo podporo, izboljšalo sodelovanje in vam dolgoročno prineslo pozitivne spremembe. 

Lev

Angel Upanja vas danes vodi v lahkotnost. S podporo energij roza barve se boste pomirili in tako umaknili od negativnih vplivov okolja, bolje povezali s seboj, kar vam bo pomagalo v razumevanju sebe in svojih reakcij na določene stvari in ljudi. To vam bo prineslo sprostitev in lahkotnost v vaš vsakdan.

Devica

Angel Ponosa vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij marelične barve vam bo lahko določiti prioritete in meje. Tako boste lažje dosegli ravnovesje med časom in delom, ki ga namenite za svoj uspeh in svoj prosti čas. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Notranjega reda vam bo skozi današnji dan v pomoč, da se osredotočite nase. Zdravilne energije srebrne barve vas bodo objele, osvežile in odločno se boste postavili zase in vse, kar vam je najpomembnejše. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje. 

Škorpijon

Angel Uspeha vas bo usmerjal skozi današnji dan. Z njegovo podporo in podporo energij zlate barve se boste lažje približali drugim, pokazali svoja čustva, predvsem pa, kaj si želite in kaj vas veseli. To vam bo povečalo podporo drugih in dalo moč za naprej. 

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre, da naredite določene spremembe. S podporo energij rdeče barve boste začutli moč in voljo, da izboljšate trenutno situacijo ali pa naredite načrt za spremembe, kar bo k vam pritegnilo nove energije in vam odprlo nove poti. 

Kozorog

Angel Osvobajanja vas danes vabi, da se mu predate. S sprejemanjem njegove podpore in podporo energij oranžne barve boste začutili svojo strast, veselje in radost ter se tako osvobodili ujetosti v miselne procese. Sprejmite podporo, da si ustvarite lepše življenje z iskrenimi odnosi.

Vodnar

Angel Ustvarjanja vam bo danes pomagal, da sledite svojim srčnim željam. Kvaliteta energij indigo barve vas vodi, da zaupate in sprejmete podporo, ki vas bo odprla za nove ideje. Tako si boste ustvarili nove temelje za vse materialne želje, ki si jih močno želite.

Ribi

Angel Odnosov vas danes vabi, da sledite dogodkom dneva. Tako boste prišli do določenih spoznanj o sebi in zdravilne energije vijolične barve vas bodo osvobodile starega načina delovanja in reagiranja na določene stvari, ideje in komentarje, kar bo pozitivno vplivalo na vsa področja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.