Angelski dnevni horoskop za 20. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. S sprejemanjem njegove podpore in zdravilne rumene barve se boste odprli za vse, kar se bo dogajalo okoli vas in s tem si boste postavili nove temelje za vsa področja. Izkoristite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Bik

Angel Sprejemanja vas danes vodi k lahkotnosti. Pomagal vam bo, da se lažje soočite s seboj in drugimi ter tako spoznate, kako  lahko brez napora uresničite svoje želje. Pri tem vas podpre roza barva, ki vas vodi skozi harmonijo do pozitivnih sprememb, da lažje presežete svoje omejitve.

Dvojčka

Angel Veselja vas bo vodil skozi današnji dan. Sprejmite njegovo podporo, da se sprostite in podpora energij zlate barve vam bo prinesla potrebno dodatno svežino in moč. Tako se boste lažje osredotočili na pozitivne stvari in bolj veselo pogledali na svojo prihodnost.

Rak

Angel Akcije vas danes vabi, da se posvetite svojim željam in ciljem. Zdravilne energije marelične barve vam bodo v pomoč, da boste s svojo energijo privabili tudi druge, ki vam bodo pri tem v podporo, da se vse premakne v pravo smer. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela.

Lev

Angel Sproščanja vas danes vodi, da se osredotočite nase. Z njegovo podporo vam ne bo težko slediti svojim vrednotam in svoji resnici. Podpora energij bele barve pa vam bo pomagala pri jasnosti, da vse stvari uredite najbolj optimalno. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Notranjega Miru vas danes vodi k umiku, da se izognete pritiskom okolja. Zdravilne energije turkizne barve vam bodo pomagale pri vzpostavitvi notranjega miru, kar bo izboljšalo vaše fizično počutje in vam okrepilo življenjsko energijo. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Hvaležnosti vam bo pomagal, da se posvetite sebi in svojemu domu. Poglejte okoli sebe in bodite hvaležni za vse kar imate, kar ste dosegli in to negujte. Podpora energij vijolične barve vam bo prinesla potrebna spoznanja in ideje, te pa sprostitev in več sveže energije, da se lotite določenih stvari na novo.

Škorpijon

Angel Odnosov vas bo danes podprl v vseh spremembah. Podpora energij oranžne barve vam bo prinesla nov pogled nase, na čutenje sebe in lažje boste naredili potrebne spremembe, da spustite stara čustva in vaši odnosi na novo zaživijo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete in z njim sodelujete.

Strelec

Angel Sreče vas danes vabi, da mu sledite. Zdravilne energije rdeče barve vam bodo pomagale okrepiti dobro voljo in optimizem, kar bo k vam pritegnilo ljudi, ki vas bodo podprli pri vaših dejanjih. Tako si boste povečali samozavest in si odprli nove poti za prihodnost.

Kozorog

Angel Podpore vas danes podpre, da se predate toku današnjega dne. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela in podpore zelene barve se boste lažje predali sedanjemu trenutku, da začutite vse lepote in blagoslove, ki jih ima življenje za vas,kar vas bo usmerilo na povsem nov način razmišljanja.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes vodi in usmerja. S sprejemanjem energij svetlo modre barve boste lažje vzpostavili nov nivo komuniciranja in sodelovanja z drugimi, s tem boste pridobili njihovo zaupanje in pomoč, da skupaj naredite stvari na najbolj optimaen način za vse.

Ribi

Angel Spoznanja vas danes vabi, da mu sledite. Razumeli boste vse tisto, čemur ste se prej upirali in se pomirili. Podpora energij oranžno rumene barve vam bo pomagala vzpostaviti ravnotežje med zaznavanjem in čutenjem sebe in tem, kaj je za vas res pomembno. Tako boste spustili pričakovanja drugih in si povrnili samozaupanje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.