Angelski dnevni horoskop za 20. 11. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Počitka vas danes vabi, da si spočijete od vseh vaših obveznosti kakor tudi od ljudi. Zdravilne energije vijolične barve vas bodo osvežile in globinsko prečistile vaš um, kar vam bo prineslo mir. Vzemite si dan zase in zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela. 

Bik

Angel Optimizma vas bo vodil skozi današnji dan. Na podlagi dobrih poslovnih rešitev in s podporo energij oranžne barve boste preko večjega čutenja sebe prišli do motivacije, ki vam bo prinesla blagostanje v vaše življenje. Sprejmite podporo in pokažite svoj interes, da se postavijo novi temelji.

Dvojčka

Angel Odločanja vas danes vabi, da sprejmete odgovornost zase. S podporo energij roza barve se boste lažje sprostili ter v situacijah izhajali iz prostora notranjega miru. To vam bo prineslo nova spoznanja o vašem načinu razmišljanja in delovanja, kar vam bo dolgoročno koristilo.

Rak

Angel Sodelovanja vas danes vabi, da sledite svojim delovnim obveznostim. Z njegovo podporo boste lažje dokončali svoje projekte, podpora energij temno modre barve pa vas podpre pri novostih, ki vam bodo pokazale nov način sodelovanja z drugimi, kar vam bo prineslo več zaupanja. 

Lev

Angel Sproščanja vas danes podpre pri spremembah. S podporo energij svetlo modre barve boste lažje izrazili svojo resnico, kar vas bo osvobodilo in podprlo v sodelovanju z drugimi. S sproščenostjo se boste regenerirali in se odprli za nove energije tudi v ljubezni. 

Devica

Angel Vztrajnosti vas danes podpira, da nadaljujete s svojim delom. Podpora energij indigo barve vam bo v pomoč, da se boste umaknili od vplivov drugih in sledili temu, kar vam prinaša veselje in uspeh. Nič ni v tem trenutku pomembnejše od vas, saj vas vaš dnevni Angel pri tem podpira.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Motivacije vam bo danes dal podporo, da vpeljete spremembe v vaš vsakdan in pričnete z novimi aktivnostmi. S podporo energij rdeče barve vam ne bo mar za reakcije drugih in stvari se boste lotili na povsem nov način in s tem okrepili življenjsko energijo.

Škorpijon

Angel Podpore vas danes vodi k lahkotnosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij zelene barve vam bo lažje slediti sebi in svojim željam. Ne ozirajte se na provokacije okolice, raje zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela in odprite vrata novim energijam.

Strelec

Angel Zadovoljstva vas danes vabi, da se predate trenutku sedanjosti. Pri tem vas vodijo energije rumene barve, da lažje začutite notranjo moč, ki vam bo pokazala, kaj so vaši potenciali, ki vas vodijo do uspeha. 

Kozorog

Angel Svobode vam danes pomaga, da se ne ujamete v reakcije drugih. Zdravilne energije bele barve vas bodo osvežile in vam dale jasnost, da zaupate sebi in na ta način stopite korak naprej. To vam bo prineslo obilo pozitivnih sprememb. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.  

Vodnar

Angel Preboja vas danes aktivira v smeri odločanja zase. Podpora energij zlate barve vas okrepi v moči, da naredite nekaj za svoje zdravje. Umaknite se od drugih, da se lahko globinsko regenerirate in aktivirate proces samozdravljenja. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela, da se okrepite tako fizično kot psihično.

Ribi

Angel Iskrenosti vam bo danes v pomoč, da zaživite, kot želite in zdravilne energije magente barve vas bodo objele in pomagale, da ste točno takšni kot ste, saj vam le to prinese dolgoročne koristi. Začnite s spremembami že danes in naredite osebni preboj. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.