Angelski dnevni horoskop za 20. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odnosov vas danes vodi k sodelovanju z vašimi bližnjimi. Zdravilne energije zelene barve vam bodo prinesle nežnost, da odprete srce sebi in drugim, kar bo vneslo mir in sprostitev v vaše odnose. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Bik

Angel Hvaležnosti vas danes vabi, da se posvetite svojim bližnjim. Kvaliteta energij roze barve vas bo objela, da začutite toplino in hvaležnost za vse, kar imate in to delite tudi drugim. Na ta način se bo izboljšalo počutje vseh in ustvarili se bodo novi temelji za skupno srečno prihodnost.

Dvojčka

Angel Ljubezni vas bo danes objel in vodil skozi dan. S podporo energij bele barve boste lažje sprejeli vse svoje kvalitete, kar vas bo odprlo za ljubezen in srečo. Čas je, da se prepustite novim energijam in sprejmete darila, ki prihajajo v vaše življenje. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Rak

Angel Sreče vas danes vabi, da se posvetite sebi in svojim bližnjim. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve se boste odprli čutenju sebe in lažje predali vsemu, kar pozitivno vpliva na vas. Tako se boste sprostili in približali bližnjim, da se vzpostavijo iskreni odnosi.  

Lev

Angel Zadovoljstva vas danes vodi skozi pozitivne spremembe v domu. Kvaliteta energij oranžne barve vam bo prinesla potrebno osvoboditev in prebuditev ustvarjalnosti, da si postavite nove temelje v domu. Domači vam bodo sledili in bolj jasno se boste posvetili skupnemu življenju. 

Devica

Angel Počitka vas danes vabii k skrbi zase. S podporo energij zlate barve se boste lažje predali brezdelju in spustili nadzor nad vsem dogajanjem. Samo opazujte svoje misli in občutke, jih sprejmite in dovolite, da se vaše telo sprosti in zadiha na novo. Naj vas vaš dnevni Angel vodi skozi proces regeneracije telesa kot duha.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sodelovanja vas danes vodi k lahkotnosti. Podpora energij modre barve vas bo pomirila, sprostila in hkrati prinesla jasnost, da naredite veliko dobrega tako zase kot druge in pri tem preprosto uživate. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, da začutite njegovo podporo.

Škorpijon

Angel Osvobajanja vas danes vabi, da prevzemite odgovornost zase. Odličen čas, da se soočite z vsemi potlačenimi čustvi in s podporo energij indigo barve boste lažje spoznali svojo globino, svojo moč in pogum ter se osvobodili vsega, kar ni več pomembno za vas. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Strelec

Angel Iskrenosti vam bo danes pomagal, da uredite vsa nesoglasja z bližnjimi. Zdravilne energije rumene barve vam bodo dale moč in zbistrile misli, da se jasno izrazite in dovolite, da to naredijo tudi drugi. Ne oklevajte, sedaj je pravi čas za ureditev vsega, kar vas moti in vaš dnevni Angel vam pri tem daje moč.

Kozorog

Angel Sproščenosti vas vodi skozi današnji dan. S sprejemanjem energij vijolične barve boste lažje začutili mir in harmonijo v sebi, kar vam bo pomagalo, da bolj dinamično in sproščeno sodelujete v procesu prenove življenja. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in z njim sodelujte.

Vodnar

Angel Harmonije vam danes daje podporo, da se umirite in spustite nadzor. Kvaliteta energij srebrne barve vas bo objela, da začutite varnost, toplino in veselje, kar vam bo pomagalo, da se notranje okrepite in vzpostavite nov način razmišljanja in s tem kreiranja življenja. Povezujte se z vašim dnevnih Angelom, da vam pri tem pomaga.

Ribi

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da sledite toku dogajanja. S podporo energij rdeče barve se boste lažje povezali s svojo izvorno močjo in življenjsko energijo ter na ta način ugotovili, kdo vas podpira in vzpodbuja na vaši poti. Tako boste lahko postavili nove meje v odnosih in se bolje osredotočili nase.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.