Angelski dnevni horoskop za 20. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas vodi skozi današnji dan in s podporo energij marelične barve boste lažje srčno izrazili svoje želje in pri tem ostali odprti za mnenja drugih. Tako se boste dogovorili o vsem, kar potrebujete, da dokončate svoje obveznosti. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Bik

Angel Narave vas danes vabi v svoj objem in zdravilne energije zelene barve bodo blagodejno vplivale tako na vas kot vaše bližnje. Poslušajte svoje srce in ritem narave, sprostili se boste, okrepili fizično telo in dan bo poln pozitivnih presenečenj. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Dvojčka

Angel Novosti vas danes vzpodbuja, da gledate naprej in pustite preteklost tam, kjer ji je mesto. Kvaliteta energij indigo barve vas pri tem dodatno podpre, da vidite bolj jasno nove priložnosti in nove poti, kjer boste nadoknadili zamujeno in stvari začeli na novo.

Rak

Angel Miru vas danes vodi, da z njegovo pomočjo in podporo energij roza barve, ki vas bodo vodilo globoko v svojo notranjost, spustite stara čustva žalosti, nemoči in se odločite za življenje tukaj in zdaj. Ne dovolite drugim, da vplivajo na vas, dihajte in počakajte, da vse skupaj mine.  

Lev

Angel Sproščenosti vas danes podpre v sodelovanju z drugimi. Tako boste lažje spustili svoja pričakovanja do drugih in s podporo energij srebrne barve prišli do drugačnega zavedanja življenja, kar bo povečalo vaš ugled in priljubljenost. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete. 

Devica

Angel Umika vas danes vabi, da poskrbite za svoje fizično telo. S podporo energij vijolične barve, ki vam bodo prinesle mir, se boste lažje posvetili sebi, gibanju in zdravi prehrani. To vas bo napolnilo s svežo energijo in dalo novih moči za naprej. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Užitka vas danes vabi, da se mu predate. Zdravilne energije oranžne barve vas okrepijo v čutenju zadovoljstva in pozitivnega odnosa na življenja, kar vas bo vodilo, da se zavzamete zase in svoje želje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in brez kančka krivde sprejmite potrebo po uživanju.

Škorpijon

Angel Odločanja vas bo danes podprl pri uvajanju sprememb in s podporo energij modre barve, ki vam bo prinesla večjo jasnost in odločnost boste lažje začeli z uvajanjem le teh. To vam bo prineslo več optimizma, reda v vaš vsakdan in pozitivno vplivalo na vsa področja.

Strelec

Angel Odgovornosti vas danes usmerja skozi dan. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij rdeče barve boste čutili strast in voljo po novem, boljšem ter pozitivno rešili določene stvari, ki vas bremenijo. Sprostite se in lažje boste dosegli uspehe v vsem, česar se boste lotili.

Angel Veselja vas bo usmerjal skozi današnji dan. Zdravilne energije zelene barve bodo blagodejno vplivale na vas in vaše bližnje, če boste le poslušali svoje srce. Dan bo poln presenečenj, sprostite se in predajte čustvom, ds vas vodijo do osvoboditve starega načina sodelovanja. 

Kozorog

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da se ne oklepate več starega načina življenja. Žarki zlate barve vas bodo objeli in prinesli svežo energijo, kar vam bo dalo moči, da izpeljete določene spremembe in se tako začnete odpirati za vse dobro, ki prihaja k vaše življenje.

Vodnar

Angel Sprejemanja vas danes vabi, da se posvetite sebi. Kvaliteta energij turkizne barve vas bo napolnila z življenjsko močjo in notranji stik se vam bo okrepil. Tako se boste z lahkoto postavili zase in svoje ideje, stališča, kar vas bo poživilo in dalo moč na nove začetke. 

Ribi

Angel Novih začetkov vas danes vzpodbuja, da zaključite z določenimi stvarmi. Pri tem vas podpre tudi rumena barva, ki vam bo prinesla sprostitev izpod svojih omejitev in tako tudi same rešitve, ki so potrebne, da se izboljša tako vaše življenje kot življenje vaših bližnjih. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.