Angelski dnevni horoskop za 20. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Veselja vas danes podpre pri srčnemu in veselu načinu komunikacije. Želeli boste z vsemi deliti svoje ideje in nič vas ne bo pri tem oviralo. Tudi drugi se bodo v vaši bližini sprostili in se pri tem zabavali. To vam bo sprostilo tudi vaše fizično telo.

Bik

Angel Izražanja vam bo skozi današnji dan pomagal, da začutite, kakšen način izražanja vam prinese napredek pri realizaciji svojih idej. Opazujte, kako se drugi odzivajo na vaše komentarje in lahko boste ugotovili, kje se vedno znova zatikate in kaj je potrebno spremeniti. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje .

Dvojčka

Angel Odnosov vas danes vodi k sproščeni komunikaciji. Na ta način boste lahko z drugimi delili svoje želje in ljudje vam bodo prisluhnili. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Rak

Angel Sprejemanja vas danes podpre, da spustite določena pričakovanja in sprejmete pomoč prijateljev. Pomagali vam bodo pri stvareh, ki vam veliko pomenijo in na ta način se boste odprli tudi sprejemanju večjih blagoslovov glede materialnih dobrin. Ne upirajte se in samo sprejemajte.

Lev

Angel Vztrajnosti vas danes podpira pri vseh spremembah, ki bodo okrepile vaše materialno stanje in vam dale nove temelje v življenju. S pomočjo prijatelja kakor tudi s sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela in vaše močne volje, boste lažje vztrajali pri stvareh.

Devica

Angel Sodelovanja vas danes podpre pri sodelovanju z drugimi. Če sami ne vidite izhoda iz situacije, zaprosite za pomoč prijatelje, da vam pomagajo in skupaj vam bo uspelo narediti velike korake. Danes je dan za aktivno sodelovanje, da se zadeve začnejo premekati v pravo smer.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Zadovoljstva vas danes podpre pri deljenju dobre volje, optimizma in zadovoljstva med druge. Odprti boste za druženje in k sebi boste pritegnili vse, ki si bodo želeli dobre družbe. Na ta način lahko spoznate tudi simpatijo. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela in sodelujte v dogajanju dneva.

Škorpijon

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da sebe postavite na prvo mesto in se temu primerno tudi obnašate. Ne bo vam težko izstopati in narediti določene spremembe, saj je čas za nove priložnosti in pri tem vas podpre tudi vaš dnevni Angel. Zaupajte.

Strelec

Angel Motivacije vas bo danes vodil do novih ljudi, s katerimi boste skozi pogovor in druženje dobili nove poglede na stvari, ki jih želite premakniti v življenju. To vam bo dalo voljo in pogum za naprej. Sprejmite nove energije in lažje se boste lotili tudi večjih projektov.

Kozorog

Angel Akcije vas bo danes podprl, da se ne umikate od izzivov in okolice. Z njegovo močjo in svojo odločnostjo se vam bo uspelo vrniti na pravo pot, da boste lažje začutili notranjo moč in pogum. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in ga veckrat na dan pokličite.

Vodnar

Angel Sproščanja vam bo skozi današnji dan v pomoč, da spustite svoja pričakovanja glede drugih. Trenutni nivo sodelovanja z drugimi, vam ne prinaša napredka, zato se sprostite in dovolite, da vsak naredi stvari po svoje in prispeva kolokir v tem trenutku lahko. S sprejemanjem podpore vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Ribi

Angel Nežnosti vam bo danes pomagal, da boste skozi dan uživali v vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. S tem boste pritegnili druge v vašo bližino, pridobili boste nov nivo spoštivanja, zaupanja in nasprotni spol vam bo zelo naklonjen. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki lahko z vami ostane tudi dlje časa.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.