Angelski dnevni horoskop za 20. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vas danes vabi, da se sprostite. Dan preživite v družbi prijateljev in pozabite na svoje obveznosti. Tako boste obnovili življenjsko energijo in si nabrali moči za nove aktivnosti na poslonem področju. S pomočjo vašega dnevnega Angela vam bo lažje.

Bik

Angel Podpore vas danes podpre, da uresničite svoje želje. Z njegovo pomočjo in vašo željo po spremembah, se boste lažje osredotočili na pozitivne rezultate in obrnili nov list življenja. Dnevni Angel je lahko z vami več dni, če ga redno dnevno pokličete.

Dvojčka

Angel Odgovornosti vas skozi današnji dan vodi, da sprejmete odgovornost za svoje življenje. Tako boste imeli možnost, da ugotovite, kje in zakaj se vedno znova zapletate v neprijetne situacije. To vam bo prineslo notranjo osvoboditev in lažje boste zadihali.

Rak

Angel Svobode vas danes vodi in spodbuja, da zaupate sebi in svojim bližjim. Osredotočite se na ljubezen in lahkotnost, kar vam bo pomagalo spustiti vse skrbi in vnesti nove energije v vaše odnose. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se vse odvije v pravo smer.

Lev

Angel Ljubezni vam danes v življenje pripelje ljubezen. Razmislite, kaj si zares želite in se osredotočite na to, da se vaše želje lahko uresničijo. Lažje se boste sprostili, kar vam bo pomagalo, da si ustvarite nove temelje za boljše življenje.

Devica

Angel Mehkobe vas danes objame, da začutite svoje srce. Opazujte situacije, v katerih se boste znašli in ugotovili boste, kaj vam sporočajo. Tako se boste osvobodili bremen in strahov, ki so z vami zadnje čase. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vam bo pomagal ustvarjati današnji dan.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sreče vas vodi skozi današnji dan. Česarkoli se boste lotili, vam bo uspelo, če se boste le sprostili. Privlačni in polni pozitivne energije boste k sebi pritegnili veliko ljudi, samski pa lahko spoznate tudi novo ljubezen.

Škorpijon

Angel Miru vas vabi danes v naravo. Na ta način boste lažje sprostili fizično telo in se osvobodili negativnih misli ter okrepili svojo moč. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in začutite vaš notranji mir, ki vam prinese tudi nova spoznanja o sebi.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes podpre v vseh spremembah življenja. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste danes bolj zbrani v svojem srcu in opazili tiste male priložnosti, ki vam bodo polepšale ne samo današnji dan, ampak tudi celo poletje.

Kozorog

Angel Umika vas danes vodi, da se umaknete od drugih. Nemir in vznemirjenje vam lahko povzročita tudi glavobol, zato se umaknite, da se globinsko sprostite in regenerirate. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vam pri tem pomaga.

Vodnar

Angel Jasnosti vas danes podpre in usmeri v smer napredka. Z njegovo pomočjo boste lažje spustili pričakovanja in tako prišli do željenih rezultatov in novega načina delovanja, da lahko vas posel zacveti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Ribi

Angel Sprememb vas skozi današnji dan vodi, da zadihate v nove energije in dovolite, da vse staro, ki mu ni mesta v sedanjosti, odide. S tem boste lažje začutili svojo osebno moč in potencial, ki vam odpreta možnosti tako za osebno kot poslovno rast.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.