Angelski dnevni horoskop za 20. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL SPROSTITVE  vas odpre v iskreno sodelovanje v ljubezni. Samski lažje sprejmete namige simpatije in jo povabite k skupnemu druženju. Kavica ali izlet?

Bik

ANGEL ČASA  vam odpre dimenzijo časa zase, za umirjenost in sprejemanje ljubečih energij. Ljubezen je ves čs tu in priložnost za dobro zvezo se pokaže. 

Dvojčka

ANGEL USODE  bo želel da mu sledite. Vaša dejanja bodo zbudila ljubosumje, je pa čas, da se odprete za vse kar vam življenje prinaša. 

Rak

ANGEL NAPREDKA pomaga spustit preteklost, odnose in stvari, da se razreši do temeljev. Ne zatiskajte si oči, postavite si na novo vse, kar ste želeli spremenit. 

Lev

ANGEL LJUBEZNI vas je prevzel, navdušeni ste ob osebi, ki vam pomaga odkrivat skrivnosti. Razumevanje in sodelovanje bo šlo skozi ljubezen. 

Devica

ANGEL PREDANOSTI  vas odpre sprotnemu dogajanju in delovanju, kar ima za vas velik učinek in korist. Opustite pretirana razglabljanja in sprejmite vse. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL POPOLNOSTI vam pokaže nov svet, ko poklonite svoje srce in čas čisto posebni oebi. Pestrost in strast vas prestavi v novo dimenzijo.

Škorpijon

ANGEL MAGNETIZMA se bo skozi vas pokazal svetu, nasprotni spol boste pritegnili, brez da bi kaj naredili. Samski pritegnete sorodno Dušo, vezani pa…skok čez plot?

Strelec

ANGEL UPIRANJA bo danes povzročil nekaj kaosa. Težko boste sodelovali, navodila boste nekako preslišali, ob tem pa sami sploh ne boste opazili, da vznemirjenje povzročate sami. 

Kozorog

ANGEL ODKRITOSTI pomaga pokazat naklonjenost brez ovinkov, enako dobro pa jo boste znali sprejet. Sledite čustvom in uživajte v odprtosti.  

Vodnar

ANGEL KREATIVNOSTI pridobi na intenziteti, pokazali se bodo že prvi rezultati. Lahko da ne gre vse po vaših načrtih, naj vas to ne ustavi. 

Ribi

ANGEL SODELOVANJA pomaga da dosežete več, kot če bi bili sami. Spustite zavoro in prosite sproščeno za pomoč, če vam je ljudje ne ponudijo sami. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot