Angelski dnevni horoskop za 20. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas danes podpre v lahkotnosti izražanja. Vašo lahkotnost in sproščenost bodo občutili tudi drugi, kar vam bo okrepilo vašo moč in privabilo nove sveže energije, ki vam bodo prinesle novosti. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Novih začetkov vas bo aktiviral, da sprejmete vse darove, ki vam jih daje življenje v tem trenutku. Spremembe vam lahko trajno spremenijo življenje, zato se ne upirajte in ne iščite izgovorov, ampak se samo umirite, sprostite in predajte, da se vam pokažejo nove poti.

Dvojčka

Angel Predaje vam bo pomagal odpreti srce in videti lepoto življenja skozi srce. Danes lahko z njegovo pomočjo osvobodite vsa čustvena bremena preteklosti in se predate življenju bolj lahkotno in s tem izboljšate tudi vaše fizično počutje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse bo lažje.

Rak

Angel Lahkotnosti vas danes nagovarja, da sodelujete z njim, saj lahko na ta način odprete nove poti v vašem življenju. Naj vas vaš um ne ovira pri pozitivnih spremembah in raje z unikatnostjo pridobite spoštovanje drugih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se stvari postavijo na pravo mesto.

Lev

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil k novemu načinu delovanja. Zaupajte sebi in sledite svojim srčnim željam. Sproščenost vas bo vodila v pravo smer in čedalje bolj vam bo jasno, kaj si želite in kako to doseči. Večkrat na dan se spomnite na vašega dnevnega Angela, ki vam bo v pomoč in podporo.

Devica

Angel Akcije vas bo danes dal zagon, da naredite potrebne spremembe na poslovnem področju. Zadihajte v nove energije in aktivno sodelujte, da izkoristite svoje prednosti in si zagotovite napredek, ki bo vplival na vsa področja življenja.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Preboja vas bo danes v pomoč, da se predate novim energijam in začutite svojo strast, ki vas vodi do novih spoznanj in vam odpre nove poti in pripelje do vas nove ljudi. Sprostite se v sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Škorpijon

Angel Odnosov vas danes podpre pri spremembah v odnosih. Z njegovo pomočjo boste pridobili na svoji moči in določena čustva preteklosti mirno opustili ter lažje zaključili določene dogovore ali sodelovanja. Imate podporo vašega dnevnega Angela, zaupajte in sodelujte.

Strelec

Angel Zaupanja vam daje vso podporo in vam pomaga, da skozi dan izrazite svoja čustva in hvaležnost osebi, ki vam resnično veliko pomeni. Zdaj je čas, da naredite korak naprej in sledite vibraciji v okolici. Vaš dnevni Angel vam bo pri tem v pomoč.

Kozorog

Angel Ljubezni vam danes pripelje v vaše življenje ljubezen. Samski lahko srečate pravo osebo in vse se bo zložilo na pravo mesto, če se boste le sprostili in odprli srce za ljubezen. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Vodnar

Angel  Odgovornosti vas danes vodi, da prevzamete odgovornost zase in svoje odločitve. Z njegovo podporo vam bo jasno, kaj morate storiti in kako vpeljati nove spremembe, da si postavite nove temelje za svojo prihodnost.

Ribi

Angel Reda vas danes podpre pri vpeljevanju novega sistema v življenje. Nov sistem bo podprl vaše ideje in vam prinesel velike rezultate in izboljšal način življenja. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje in prav blesteli boste, če se le odločite.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.