Angelski dnevni horoskop za 20. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščanja vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje uredili vse napake in zmote iz preteklosti ter jih priznali drugim. Odziv bo pozitiven, kar bo prineslo sveže energije v vaše odnose involjo do novih začetkov.

Bik

Angel Svobode vas danes podpre, da se posvetite sebi. S sprejemanjem njegovih energij boste ozavestili svoje slabe navade in misli, ki vas ovirajo v sprejemanju darov življenja. Sledite njegovi podpori skozi dan in dovolite, da se osvobodi vse, kar vas ovira v sreči in svobodi.

Dvojčka

Angel Moči vam bo danes dal moč in voljo, da naredite stvari po svoje. Prevzemite vodstvo in se lotite vsega, kar ste do sedaj odlašali, da se stvari pričnejo realizirati. To bo povečalo vašo samozavest in odločnost, da se življenje odvije skladno z vašimi načrti.

Rak

Angel Miru vas danes podpre, da se izognete pritiskom okolja. Sledite dogodkom dneva in samo opazujte svoje misli in občutke, kar vam bo pomagalo ohraniti notranji mir. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in vse skupaj bo lažje.

Lev

Angel Optimizma vam danes pomaga, da se sprostite in spustite vse zamujeno. Lahko da boste čutili napetost in nemir, samo dovolite in zaupajte vašemu dnevnemu Angelu, da vam pri tem pomaga in naredili boste dolgoročne spremembe v načinu dojemanja življenja.

Devica

Angel Izražanja vas danes vodi, da se postavite zase in jasno izrazite svoje ideje. S tem se boste približali drugim, ki vas bodo v vaših idejah podprli in vam pomagali k uresničitvi le teh, kar bo okrepilo vašo samozavest in vam odprlo nove poti v poslu.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sprejemanja vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem energije vašega dnevnega Angela se boste lažje prepustili svojim čustvom in sprejeli vse ideje in dejanja partnerja ali simpatije in nič vas ne bo pri tem zmotilo.

Škorpijon

Angel Preboja vam danes pomaga, da stare zamere preprosto spustite in se posvetite sedanjosti. Tako se boste osvobodili vsega, kar vam je onemogočalo, da živite strastno in srečno. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete in prosite za podporo.

Strelec

Angel Odnosov vas danes podpira, da uredite vse tiste odnose, ki vas bremenijo. Vzemite si čas in skupaj ugotovite, kaj vas pravzaprav moti in ovira pri sproščenosti. Pogovor vam bo prinesel potrebna spoznanja in vas notranje pomiril, da se boste lažje osredotočili nase in svoje cilje.

Kozorog

Angel Fokusa vas danes vabi k sledenju sebi. Na ta način boste lažje pripravili vse, da se stvari pripeljejo do realizacije, bodite le osredotočeni nase in na vse okoliščine, ki vam bodo pri tem v pomoč.

Vodnar

Angel Sreče vas danes podpre, da se osredotočite na tisto, kar vas osrečuje in je vaša strast. S tem boste lažje sprostili napetost in togost in se predali energijam okolice. Naj vas vodi podpora vašega dnevnega Angela, da se lahko življenje obrne v pravo smer.

Ribi

Angel Upanja vas danes vodi do pomembnih spoznanj. K vam bo pripeljal osebo, ki vam bo dala nove ideje in nove smernice za naprej, samo sprostite se in sprejemajte. Večkrat na dan se spomnite na vašega dnevnega Angela in njegovo podporo.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.