Angelski dnevni horoskop za 20. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL REALNOSTI vam pomaga narediti jasne korake dalje in poiskati prioritete. Tako boste lahko ravno prav strpni tudi pri spontanem izražanju. 

Bik

ANGEL  POMIRITVE  s sabo in življenjem sedaj podpre vaše fizično dobro stanje. Telo vam bo pokazalo, kdaj potrebujete počitek – ne odlašajte. 

Dvojčka

ANGEL HITROSTI bo v vseh procesih ustvarjanja – sprejemanju idej, rešitev in predstavitvi le teh. Nič ne čakajte, čas je za akcijo. 

Rak

ANGEL OPTIMIZMA še vedno spodbuja usmeritev vase, ne le osebno, tudi poslovno življenje na dolgi rok lahko pridobi. Pazite, kaj sprožate v okolici, da si ne mečete polena pod noge. 

Lev

ANGEL PODPORE je z vami tam, kjer sledite svojemu srcu, vsemu kar vas sprošča, osrečuje in dela boljšo osebo. Optimizem in ljubezen sledita. 

Devica

ANGEL ZAVEDANJA SEBE odpira zavestno sodelovanje z življenjem. Kako pa naj se vam uresničijo skrite želje? Poskrbite zase, ne glede na odzive okolice. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL PRETOČNOSTI življenja vam pomaga ostajati v toku svojih energij – ne poskušajte karkoli ali kogarkoli zadrževati – dihajte in mu sledite, podpora je tu. 

Škorpijon

ANGEL RAZMISLEKA vas vodi v smer svojega življenja, da vidite kaj se dogaja in kam želite. Znate sprejeti pomoč prijateljev? Se vam temelji spreminjajo? 

Strelec

ANGEL SVOBODE je ves čas z vami – preverite svoje misli, svojo komunikacijo, kaj vas zares omejuje in ustavlja. Vidite, da je vse odvisno od vas?

Kozorog

ANGEL VZTRAJNOSTI na novi poti želi, da sodelujete z življenjem in vsem, kar se vam dogaja, četudi vas dogodki čisto prevzamejo – nov pogled se vam odpira na vse skupaj. 

Vodnar

ANGEL NOVIH ZAČETKOV močno podpre vse, kar novega začnete. Naj vas ne prestraši hiter tok dogajanja, čeprav se utegnejo zbuditi stara nerazrešena čustva. Pazite na zdravje. 

Ribi

ANGEL FOKUSA usmeri vašo moč in voljo tja, kjer si želite nekaj doseč. KO brezpogojno sledite sebi, je sprostitev pred nosom, sočasno pa se sanjarjenju nikakor ni treba odpovedati. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.