Angelski dnevni horoskop za 20. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vam danes pomaga pri sproščenosti v odnosih Na ta način se boste osvobodili negativnih čustev, kar bo pozitivno vplivalo na vaše počutje, dobro voljo in pozitivne spremembe v odnosih. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Bik

Angel Zaupanja vas danes podpre pri vseh spremembah. Z njegovo pomočjo boste lažje ugotovili, kakšne spremembe so potrebne, da se odnosi postavijo na popolnoma nov nivo. Zaupajte vase in svoje občutke, da se vzpostavijo dobre energije v medsebojnih odnosih.

Dvojčka

Angel Odgovornosti vam danes preda vso podporo, da prevzamete odgovornost in jasno izrazite svoje potrebe in namere. Z njegovo podporo vam bo jasno, kaj morate storiti in kako vpeljati nove spremembe, da razčistite s seboj in z drugimi in se izognite neprejetnim situacijam.

Rak

Angel Lahkotnosti vas danes pomaga, da se predate sebi in okusite vse čarobnosti življenja. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela se boste danes lažje osredotočili nase in ljudi, ki so za vas resnično pommebni in vam dodajo večji smisel vsega, kar počnete in čutite s srcem.

Lev

Angel Preboja vas bo danes v pomoč, da se predate novim energijam in pridete do novih spoznanj. Jasno vam bo, kaj si želite in to boste goreče zagovarjali z vsem svojim bitjem. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, da se stvari postavijo na pravo mesto.

Devica

Angel Iskrenosti vas danes vzpodbuja k odkrivanju svoje resnice. Zaupajte vase in se osredotočite le na tisto, v kar verjamete in to jasno izrazite vsem okoli sebe. To vam bo odprlo nova vrata v boljši jutri in vam prineslo nov pogled na življenje. Začutite podporo vašega dnevnega Angela in sodelujte z njim.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Opuščanja vam daje podporo, da opustite vse, kar je samo še preteklost. Tako boste drugim dovolili, da si pridobijo koristne izkušnje, vi pa boste pridobili na svoji moči in si odprli možnosti za dolgoročno stabilnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Škorpijon

Angel Razumevanja vas danes vodi k novemu načinu delovanja. Uskladiti morate samo svoje želje, kar vam bo okrepilo čustveno stabilnost in avtomatsko boste deležni pozitivnih sprememb. Z razumevanjem sebe in svojih želja se bodo uredili tudi odnosi. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi skozi ta proces.

Strelec

Angel Jasnosti vas bo vodil skozi današnji dan. Z njegovo podporo se boste  pravočasno odmaknili od ljudi, ki komplicirajo in bi vam lahko zamajali tla pod nogami. Večkrat na dan se spomnite na dnevnega Angela, da ohranite fokus nase in se posvetite sebi in svojemu življenju.

Kozorog

Angel Umika vas danes podpre, da se umaknete od drugih. Osredotočite se nase in se posvetite sebi, svojim občutkom in mislim. To vas bo notranje osvobodilo in lažje boste začutili svoje želje in potrebe. Sprostite se ob sprejemanju podpore vašega dnevnega Angela.

Vodnar

Angel Spreminjanja vam skozi današnji dan pokaže, kje so potrebne spremembe. Sprejmite njegovo podporo in lažje boste ozavestili, kaj se skriva v globini vaših čustev in se osvobodili dvomov in nemira. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pri tem v pomoč.

Ribi

Angel Pristnosti vas v današnjem dnevu vodi v globine vaših čustev. Lažje boste prišli do spoznanj, zakaj se odmikate v svoj sanjski svet in kaj pravzaprav želite, kar vam bo pomagalo odkriti vaše najgloblje čustvene rane. S podporo vašega dnevnega Angela boste lažje vse opustili.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.