Angelski dnevni horoskop za 20. 9. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL VZTRAJNOSTI vam pomaga vse izpeljati veliko bolje kot ste načrtovali. Pri tem si vzemite čas tudi za bližnje in za vaše skupne načrte.

Bik

ANGEL USODE vam je naklonjen v odnosih, v pogovori in dogovarjanju – sreča je na vaši strani. Če se vas polotijo močna čustva, ne zaupajte svoji presoji ampak prosite za podporo.

Dvojčka

ANGEL SODELOVANJA vas podpre tudi v vašem optimizmu, kar pa ne zagotavlja da vam vse uspe dokončati. Angel vam odpira pomoč, kadarkoli in pri čimer koli jo potrebujete.

Rak

ANGEL HREPENENJA vas ponovno odmika od realnost vsakdana. Spravi vas v stanje čustvene odsotnosti, kar pa bližnje vznemiri. Kaj si zares želite? Poceliti stare rane?

Lev

ANGEL LJUBEZNI vas motivira za življenje in za vse potrebne spremembe. Z občutkom in natančnostjo se lotite načrtovanja in si dovolite biti ponosni nase.

Devica

ANGEL SODELOVANJA z okolico vam skuša pokazati, koliko ljudi vam je pripravljeno pomagat. Saj je res, da znate odlično izpeljati vse sami, samo, v sodelovanju je pa moč, a ne?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGELI so danes na vaši strani – sreča, zadovoljstvo, zavedanje sprememb, uživanje…sproščeno ste se naučili slediti usodi, vse ostalo vam ni več pomembno.

Škorpijon

ANGEL VEČJIH REŠITEV je z vami – pomaga vam skozi zdravstveno situacijo in vas poveže z zanimivimi ljudmi. Poglejte, če lahko začnete ponovno uživat v sodelovanju.

Strelec

ANGEL OBILJA vam pomaga rešiti finančna vprašanja in prilive, kar vas dodobra sprosti. Darila in podpora prihajajo v vaš dom, sprejmite in sprejemajte vse.

Kozorog

ANGEL SPROŠČENOSTI vam pomaga sprostiti občutljivost in strahove v odnosih. Je sedaj čas za dobre spremembe na dolgi rok? Prisluhnite drugim.

Vodnar

ANGEL ODLOČANJA vam bo pomagal izbrati pravo stvar za vas: sprostitev in predaja Univerzumu in Usodi ali pa da si zase in bližnje stvari veliko bolje organizirate in naredite vse.

Ribi

ANGEL ČUSTVOVANJA vas vodi v nov način dojemanja, da se še lažje sprostite. Sprememba vizije življenja je na vidiku – lahko ravno skozi potovanje ali izobraževanje.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot