Angelski dnevni horoskop za 21. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Strasti vas danes vabi, da mu sledite. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij oranžne barve se boste lažje predali strasti in zadovoljstvu, kar boste pokazali tudi navzven. To bo marsikoga presenetilo, sprostite se in sprejmite podporo.

Bik

Angel Fokusa vas danes podpre, da ste osredotočeni nase. S podporo energij zelene barve, ki vam bodo prinesle pomiritev, boste lažje sledili svojemu ritmu in se na ta način odmaknili od vplivov bližnjih. Naj vam pri tem vodi vaš dnevni Angel.

Dvojčka

Angel Samostojnosti vas danes vabi, da razmislite, kaj bi radi spremenili ali izboljšali v življenju. Z njegovo pomočjo in kvaliteto energij modre barve boste lažje zaupali sebi in se načrtno lotili reorganizacije svojih poslovnih načrtov. 

Rak

Angel Miru vas danes vodi, da se osredotočite na sedanjost. Na ta način se boste poslovili od preteklosti in kvaliteta energij bele barve vas bo zavila v svežino. To vam bo dalo voljo, da si uredite dom in povabite nove energije v svoje življenje. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Lev

Angel Odnosov vas skozi današnji dan vodi do določenih spoznanj. Kvaliteta energij roza barve vam bo odprla srce in lažje boste opustili pričakovanja, ki jih imate do določenih ljudi in se s tem pomirili. To bo okrepilo odnose za vas s pomembnimi ljudmi, ki so zaradi tega trpeli.

Devica

Angel Spreminjanja vas bo danes aktiviral, da sodelujete v dogajanju dneva. S sprejemanjem energij srebrne barve boste spustili skrbi in se odločili na pozitivno naravnanost. To vam bo prineslo več veselja, radosti in zadovoljstva v vaš vsakdan. Naj vas pri tem vodi vaš dnevni Angel, večkrat čez dan se spomnite nanj.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Harmonije vas bo danes popeljel skozi dan. Kvaliteta energij marelične barve vas bo pomirila in lažje boste začutili, kaj potrebujete v tem trenutku. Sprejmite sebe, svoje občutke in si najdite aktivnost, ki vas bo čustveno izpolnila. 

Škorpijon

Angel Akcije vas bo danes dal voljo in žarki rdeče barve vas bodo okrepili v življenjski moči, da izpostavite sebe in tisto, kar je za vas osebno močno pomembno. S tem se bo okrepila vaša življenjska vitalnost in odprli boste vrata za dobre, iskrene odnose.

Strelec

Angel Sprošenosti vas danes vodi, da sprejemete odgovornost zase. Tako boste lažje ugotovili, kaj vam jemlje čas, energijo, voljo in s podporo energij zlate barve se boste okrepili v zavedanju le tega in sprejeli moč, da naredite potrebne spremembe, da se življenje obrne v pravo smer. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Optimizma vam bo danes pomagal pri spremembah. Zdravilne energije rumene barve vas vodijo, da sprejmete notranjo moč in sodelujte v vsem, kar se bo dogajalo danes okoli vas. Prišli boste do idej in informacij, ki vam bodo koristile v načrtovanju prihodnosti. 

Vodnar

Angel Osvobajanja vas danes podpre, da opustite star način delovanja. S podporo energij indigo barve boste prišli do jasnosti, kaj morate narediti, da vzpostavite nov način delovanja, kjer bo prostor za kreativnost, obilje, ljubezen in prosti čas. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite. 

Ribi

Angel Priložnosti vam bo danes pomagal, da se posvetite svojemu telesu. S podporo energij turkizne barve boste lažje ohranili fokus na sebi, ohranili jasne misli in izboljšali svoje počutje. Sprejmite podporo, okrepite fizično moč in izkoristite priložnosti, da se življenje obrne v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.