Angelski dnevni horoskop za 21. 10. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil skozi dan. Z njegovo podporo boste lažje začutili, kdo je tisti, ki ima v vašem srcu posebno mesto in s kom želite preživeti več časa. Sprejmite njegovo podporo in podporo marelične barve in uživajte v vsem, kar vas sprosti in zmehča. Večkrat čez dan se spomnite na vašega dnevnega Angela.

Bik

Angel Odnosov vas danes vodi k spremembam. S podporo zdravilnih energij zelene barve se boste lažje predali in spustili nadzor, kar bo vaše odnose postavilo na nov nivo sodelovanja. To vas bo osvobodilo določenih navad in vzorcev ter sprostilo napetosti v odnosih.

Dvojčka

Angel Vztrajnosti vas danes spodbuja  pri uresničevanju vaših idej. Dovolite si biti drzni in podpora temno modre barve vam bo v pomoč, da svoje ideje in zamisli delite z drugimi in s tem pridobite še več motivacije za naprej. Aktivno sodelujte v današnjem dnevu in naj vam bo v pomoč vaš dnevni Angel.

Rak

Angel Ljubezni vas danes vodi in s podporo energij zlate barve se mu boste lažje predali in sprostili. Pomagal vam bo do osvoboditve starih bremen, da začutite svobodo in se predate toku današnjega dne.  Izkoristite njegovo podporo in se izrazite.

Lev

Angel Sproščanja vam bo danes pomagal v odnosu do vaših domačih. Dovolite, da se stvari postavijo na svoje mesto in se pokaže jasna slika, kakšno mesto zavzema kdo. Podpora energij rdeče barve vam v pomoč, da se razjasnijo vse situacije in se okrepi podpora, ki jo imate drug za drugega v družini.

Devica

Angel Sprejemanja vas danes podpre v lahkotnosti. Pri tem naj vas vodi vaše srce, sprostite se in dovolite drugim, da so vam v pomoč in podporo. Zdravilne energije oranžne barve vam bodo pomagale pri čutenju sebe in drugih, da se bolje povežete in skupaj naredite veliko dobrega.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Jasnosti vas bo danes aktiviral, da se postavite zase. Sprejmite podporo energij indigo barve in slediti svoji intuiciji, da se umaknete od vplivov okolice. To vam bo v pomoč, da  opustite pričakovanja drugih in se posvetite sebi, svojim željam.

Škorpijon

Angel Iskrenosti vam bo skozi današnji dan v pomoč, da sprejmete odgovornost zase. Na ta način se boste lažje sprostili, zdravilne energije rumene barve pa vam bodo dale potrebno moč, da se soočite z drugimi in priznate svojo zmoto. Sprejmite nove energije in vse se bo uredilo.

Strelec

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sodelovanju z drugimi. Bodite odprti za mnenja in predloge, podpora energij svetlo modre barve pa vam preda jasnost v komunikaciji, ki bo okrepila odnose kakor tudi zaupanje vase. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Kozorog

Angel Lahkotnosti vam bo danes pomagal, da se sprostite. Zdravilne energije roza barve vas nagovarjajo, da se predate dobri družbi in uživate. S tem boste izboljšali svoje počutje in okrpeili življenjsko energijo. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Razumevanja vas danes vodi k sodelovanju z drugimi. Energije vijolične barve vas bodo podprle pri sprejemanju različnih idej, podpora energij vašega dnevnega Angela pa, da lažje vzamete in vnesete v svoje življenje le tiste, ki so pomembne za vas. Sprejmite podporo in vse skupaj bo lažje.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre, da se osredotočite nase. Tako boste ohranili optimizem, zdravilne energije marelične barve pa vam bodo okrepile podporo drugih, saj bodo sledili vaši pozitivni energiji, kar vas bo aktiviralo v smeri še večjih pozitivnih sprememb.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.