Angelski dnevni horoskop za 21. 12. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vas danes popelje v vaš notranji svet. S podporo energij zlate barve se boste lažje osredotočili nase, kar vam bo pomagalo, da ne boste v reakcijah in ne bodo drugi imeli vpliv na vas. Dnevni Angel lahko z vami ostane dlje časa, če ga redno, dnevno pokličete.

Bik

Angel Sproščanja vas danes podpre v lahkotnosti. Z njegovo pomočjo in podporo energij marelične barve boste lažje ugotovili, kako pozitivno preusmeriti svoje misli ne glede na vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas vodi. 

Dvojčka

Angel Priložnosti bo danes z vami in zdravilne energije zelene barve vas bodo nežno vodile, da zasijete v vsej svoji kreativnosti. Z mehkobo boste lažje sprejeli vsa darila in priložnosti, ki se vam bodo ponudile. Naj vam pri tem pomaga vaš dnevni Angel, sodelujte z njim.

Rak

Angel Spoznanja vam bo v današnjem dnevu v pomoč, da se lažje predate življenju. Sodelujte z drugimi in s podporo energij modre barve boste prišli do spoznanj, ki vas bodo pozitivno presenetila in vam odprla nove poti. S podporo vašega dnevnega Angela boste vedeli, kaj naredili. 

Lev

Angel Zadovoljstva bo danes z vami. Z njegovo podporo in podporo energij oranžne barve se boste odprli za vsa pozitivna dogajanja okoli vas in videli, da vas bližnji podpirajo v vsem tistem, kar so vaše srčne želje. To vam bo okrepilo samozavest in dalo voljo, da nadaljujete korak za korakom do uresničitve vaših ciljev. 

Devica

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da sledite sebi. Sistematično se lotite uresničevanja stvari, ki so za vas pomembne in kvaliteta energij rdeče barve vas bo pri tem dodatno podprla in dala moč, da vztrajate in uredite, kar je potrebno. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Veselja vas bo danes objel in vodil skozi dan. S podporo zdravilnih energij oranžne barve boste začutili, kaj je vaša strast in se temu tudi predali. To vam bo prineslo več ustvarjanosti, kar se bo poznalo na vseh področjih življenja. Povabite vašega dnevnega Angela, da vam pri tem pomaga.

Škorpijon

Angel Sprejemanja vas danes vodi k spremembam. Prepustite se vodstvu vašega dnevnega Angela in s podporo energij vijolične barve boste lažje ugotovili, kaj morate spremeniti, da spustite pričakovanja, ki jih imate do drugih in postane življenje sproščeno.  

Strelec

Angel Reda vas danes vzpodbuja, da vpeljete nov red v vaš vsakdan. Zdravilne energije srebrne barve vas podprejo, da sledite svojim sanjam in naredite načrt, kako urediti stvari bolj dolgoročno. Lahko da boste naleteli na nasprotovanja bližnjih, zato se večkrat čez dan spomnite na vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi.

Kozorog

Angel Predaje vas danes vodi, da zaupate svoji intuiciji. Vse se bo uredilo tako, kot ste si želeli in kvalitete energij roza barve vas bodo okrepile v mehkobi in sprejemanju podpore energij, kar bo okrepilo vaš notranji mir. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da vam pokaže pravo pot.

Vodnar

Angel Svobode vam danes daje podporo, da prevzamete odgovornost zase. Zdravilne energije turkizne barve vam bodo pomagale zbistriti vaše misli, da se pokaže, katera pot je v tem trenutku najbolj optimalna za vas. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem usmerja.

Ribi

Angel Lahkotnosti vam danes stoji ob strani in vas vzpodbuja, da naredite pozitivne spremembe v življenju. Kvaliteta energij bele barve vas bo dodatno osvežila in vas pri tem podprla, kar bo prineslo še več novosti in zadovoljstva v vaše življenje.  

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.