Angelski dnevni horoskop za 21. 12. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL NOTRANJE MOČI vam pomagajo postaviti se zase, predvsem v službi, da lahko greste po poti skrbi za svoje zdravje in dobro počutje. Postaviti si dobre meje.

Bik

ANGEL SEDANJOSTI vas vabi ven iz spominov preteklosti – samo tukaj lahko jasno prepoznate podporo okolice. Čutite, kako se vaša energija zbira v tem trenutku, samo tukaj in zdaj.

Dvojčka

ANGEL SPROŠČENOSTI sodeluje v sprejemanju novosti in spremembah. Kadar se upirate, gre vaša moč v prazno. Čutite, kako vas mehkoba prežame in zmehča.

Rak

ANGEL JASNOSTI v vaše telo prinaša svežino in sproščenost, da se ne obremenjujete tam, kjer ne morete nič spremenit. Pomaga vam prepoznati, kam dajete preveč pozornosti.

Lev

ANGEL SREČE vodi v globlje doživljanje življenja. Čutite kako se okrepi počutje in tako veliko lažje izrazite in sproščeno svoje želje.

Devica

ANGEL STABILNOSTI umiri čustva in misli – čutite, kako prijetno je, ko je okrog vas mir, navznoter pa sproščenost. Veliko lažje se boste o vsem pogovorili.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL RESNICE ima z vami močno povezavo – zato se vas dogajanje v okolju dotakne. Nič vam ne bo ušlo in naredite lahko tako, kot si želite in veste, da je prav.

Škorpijon

ANGEL STRASTI v vas zbuja magnetni privlak za okolico. Sedaj je priložnost, da ne razmečete vsega ampak to energijo uporabite za svojo spremembo v odnosih.

Strelec

ANGEL OPTIMIZMA sprosti vaše grlo in s sproščeno komunikacijo in izražanjem še bolj pritegnete podporo iz okolice ter veselje za vse, kar počnete.

Kozorog

ANGEL SVETLOBE je danes z vami in prinaša podporo za celo leto – da okrepite samozavest, dobro počutje in dober vpliv na vse v službi ali poslu. VSE NAJBOLJŠE!

Vodnar

ANGEL FOKUSA usmerja vašo pozornost nase – pomaga vam prepoznati, kaj zares rabite, da nehate nenehno skrbeti za druge. Čutite kako sproščujoče je biti sam s sabo.

Ribi

ANGEL DRUŽENJA vam pokaže, kako prijetno se je družiti z ljudmi. Čutite sproščenost in lahkotnost, ko pokažete sebe takšnega / takšno kot ste.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot