Angelski dnevni horoskop za 21. 2. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sproščenosti vam danes pomaga, da pogledate vase. Zdravilne energije bele barve vam bodo objele s svežino in čistostjo, da na plano pride vsa tista globina čustev, ki vas ovira pri sprejemnaju darov življenja. Osredotočite se na sedanjost in sprostitev v nove energije vam bo prinesla dolgoročne koristi. 

Bik

Angel Sodelovanja vas danes vabi k sodelovanju z domačimi. Sprejmite podporo energij marelične barve, ki vam bodo prinesle lahkotnost. Tako boste lažje prisluhnili sebi in drugim, kar bo v odnose prineslo več veselja, zadovoljstva in sreče. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Zadovoljstva vas usmerja skozi današnji dan in kvaliteta energij modre barve vas bo notranje pomirila in sprostila. Na svoje življenje boste pogledali z druge perpektive in zadovoljni z vsem, kar se do sedaj dosegli, naredili nove načrte za prihodnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam bo pri tem v pomoč. 

Rak

Angel Komunikacije vas danes podpre pri spremembah. Sprejmite energije turkizne barve, ki vam prinesejo osvežitev, da se lažje pogovorite o svojih željah in potrebah. Tako boste dobili nove ideje in zamisli, ki vam bodo pomagale pri nadaljnji usmeritvi tako na osebnem kot poslovnem področju.

Lev

Angel Prijateljstva vam danes prinese veselje in srečo. Zdravilne energije roza barve vas bodo vzpodbudile k druženju in iskrenem komuniciranju, kar vam bo odprlo nove možnosti in priložnosti za pozitivne spremembe se bodo kar vrstile. Sodelujte, naj vas vaš dnevni Angel vodi do pozitivnih sprememb.

Devica

Angel Optimizma vas danes vabi, da mu sledite. S podporo energij indigo barve, ki vam prinesejo jasne misli, se boste sprostili in pustili domišljiji, da vas vodi skozi dan. Predajte se novim energijam, da si okrepite občutek širine vsega, kar se vam dogaja in kaj je globlji pomen vsega tega.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Počitka vas bo vodil skozi današnji dan. S podporo energij zelene barve, ki vam bodo prinesle mir in harmonijo, se boste globinsko sprostili in pripravili načrte za prihodnost, da si s tem okrepite trdne temelje. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.  

Škorpijon

Angel Svobode vam bo danes pomagal, da pridete do določenih spoznanj in kvaliteta energij rdeče barve vam bo sprostila vsa skrita čustva in strast, da se v celoti predate lepotam življenja. Ne čakajte na druge, sprejmite podporo in sebe postavite na prvo mesto, da se vse staro sprosti.

Strelec

Angel Podpore vas danes podpre pri odločitvah. S podporo energij srebrne barve boste bolj jasno videli celotno sliko vsega dogajanja in odločitev bo sledila temu. Ne dajajte pa nobenih obljub in se ne zapletajte v nepotrebne diskusije, saj vas vaš dnevni Angel vodi k usmerjonosti vase.

Kozorog

Angel Doma vam danes prinese sproščenost in dobre pogovore. Z njegovo pomočjo in kvaliteto energij zlate barve boste prejeli pozitivne vibracije in spoznali, kaj vas še vedno veže na preteklost in kako to opustiti. Skozi pogovore se boste sprostili in regenerirali.

Vodnar

Angel Samostojnosti vam bo danes pomagal, da vas okolica ne odmakne od vsega, kar ste do sedaj že storili. S podporo energij vijolične barve boste lažje prepoznali iskrenost in se usmerili tja, kjer se bodo stvari premikale dalje v pravo smer. 

Ribi

Angel Odgovornosti vas danes vodi skozi pozitivne spremembe. Na ta način in s podporo energij rumene barve, ki vam bodo pomagale pri premagovanju strahu pred neznanih, se boste lažje odločili, da na polno sodelujete v vseh dogajanjih. Sprejmite podporo, da to storite s čim manj napora in upora.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.