Angelski dnevni horoskop za 21. 4. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Odgovornosti vam bo danes pomagal, da boste izpeljali pomembne stvari za vas in se ne boste odmikali. Ne dovolite, da vas okoliščine ali pa celo vaš notranji glas nagovorijo drugače. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in mu sledite.

Bik

Angel Sproščanja vas bo v današnjem dnevu vodil k temu, da se odprete za preproste rešitve in ideje, ker je danes preprosto to tisto, kar vas odpre k sprejemanju tistega, kar si najbolj želite, po čemer hrepenite. Sprostite se in sprejmite podporo.

Dvojčka

Angel Potrpljenja vas danes vzpodbuja, da ostanete fokusirani nase in se osredotočite le na tisto, kar v vas vzpodbudi resno zanimanje. Danes bo veliko izzivov iz okolja, zato sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil, če mu boste dovolili.

Rak

Angel Stabilnosti vam daje podporo za pregled in ureditev stvari v vašem domu. Da postane dom prostor miru, sprostitve, stabilnosti. To vam bo dalo notranjo moč in stabilnost ter veselje.

Lev

Angel Optimizma vas danes podpira, da na lahkoten način uredite vse tisto, kar ste načrtovali v zadnjem času. To bo še povečalo vašo dobro voljo in optimizem ter nove temelje za obilje, blagostanje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Devica

Angel Miru vam bo pomagal, da se čustveno ne vpletete v dialoge drugih, da se umaknete in vse opazujete neosebno. Če se vam bo zdelo, da ne morete več, ker ne boste želeli nikogar užaliti, zaprosite vašega dnevnega Angela za njegovo moč.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Samozavesti vas danes podpre pri vsem, s čimer povečujete vašo kreativnost, ustvarjalnost, lahko je to tudi branje, pisanje, vse, kar vam dolgoročno razširi vašo možnost delovanja, kreiranja vašega življenja.

Škorpijon

Angel Vztrajnosti vas bo danes aktiviral v vseh aktivnostih, da naredite in ustvarite nove trdne temelje za svoj posel. Pomagal vam bo tudi pri nadaljnjih korakih in vas podprl, če ga redno, dnevno pokličete in prosite za podporo.

Strelec

Angel Akcije vas danes vodi do novih idej, spoznanj, prav tako vas bo podprl pri komuniciranju in sodelovanju s pravimi ljudmi ob pravem času. Bodite odzivni in pišite vsa spoznanja, ki vam bodo kasneje prišla prav. Današnji dan izkoristite za druženje.

Kozorog

Angel Odnosov vam bo danes pomagal, da boste lažje sprostili vse vplive s strani prijateljev in znancev, kar vam lahko prinese osvoboditev starih čustev in navad. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in z njegovo podporo spustite pričakovanja.

Vodnar

Angel Komunikacije vas danes pomaga v načinu sproščenega, iskrenega izražanja in vas podpre pri poslovnih idejah in odločitvah. Kar boste danes aktivirali, začeli na novo, vam lahko na dolgi rok prinese boljše materialno stanje.

Ribi

Angel Moči vam bo danes dal zagon pri skrbi za vaše fizično telo, kar bo okrepilo vašo samozavest, dobro voljo in veselje. To prenesite na ostala področja vašega življenja, saj boste prekipevali od energije in moči. S tem si boste nakazali nove smernice za naprej, ki vam bodo prinesle nov nivo delovanja.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Andreja Novak

0907786

The following two tabs change content below.