Angelski dnevni horoskop za 21. 5. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Veselja vas danes objame in popelje skozi dan. Skozi dobro voljo se vam bo krepila samozavest in prekipevali boste od veselja, kar bo presenetilo celo vaše bližnje. Pazite na svoje besede, da ne boste koga v tem vašem navdušenju, nehote užalili.

Bik

Angel Preboja vas danes podpre pri vseh spremembah, ki se vam bodo dogajale spontano. Spustili boste kontrolo, kar vam bo pomagalo, da boste stvari videli v drugačni luči in se boste na ta nacin osvobodili omejujočih prepričanj. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vam pri tem pomaga.

Dvojčka

Angel Ljubezni vam danes prinese ljubezen v življenje. To se lahko zgodi spontano in nepričakovano, kar vas bo presenetilo in zamajalo tla pod nogami. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki je lahko z vami več dni, samo pokličite ga in se mu zaupajte.

Rak

Angel Jasnosti vas skozi današnji dan vodi in spodbuja, da je vse v redu, če se čustveno ne vpletate v vsak svoj delovni proces, saj vas to samo ovira pri realizaciji. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste lahko priča dogodkom uspeha, ki bodo posledica drugačnega načina dela kot ste ga bili vajeni.

Lev

Angel Moči vam bo danes dal zagon, da dokončno opravite s preteklostjo. Tako boste polni volje in moči, kar vam bo pomagalo pri globinski transformaciji. Jasno vam bo, kaj si želite. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Devica

Angel Resnice vam bo danes pomagal v iskrenosti tako do samega sebe kot do drugih. Na ta način se boste osvobodili neizraženih čustev, ki jih nosite v sebi in lažje boste priznali napake preteklosti, ki vas omejujejo pri čutenju in sproščenem življenju.  S podporo vašega dnevnega Angela vam bo lažje skozi dan.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah. Polni boste idej in zamisli kakor tudi rešitev za svoje želje.  Časa bo dovolj za vse, izkoristite dan tudi za počitek in sprostitev v naravi. Tako se boste globinsko regenerirali in pripravili na nov nivo življenja.

Škorpijon

Angel Miru vam danes pomaga, da se osredotočite nase in na svoje želje, načrte. Tako boste lahko ugotovili, kaj si želite v življenju in lažje boste začeli s konkretnimi premiki v to smer. S podporo vašega dnevnega Angela boste začutili, kaj vas dela žive.

Strelec

Angel Harmonije vas bo skozi današnji dan vodil in vam pomagal v načinu aktivnega sodelovanja in komunikacije v odnosu z drugimi. Ne pustite se zmesti in nase prevzeti nove zadolžitve, samo da bi ustregli drugim, če vas vaš dnevni Angel podpira v harmoniji in sproščenosti.

Kozorog

Angel Akcije vam bo dal voljo, da boste stopili iz cone udobja, se izrazili, kaj si resnično želite in aktivno k temu pristopili. Začudeni boste, kakšen pozitiven odziv bo iz okolice. To vam bo dalo podporo, da opustite stare vzorce  in sprejmete nove, sveže energije.

Vodnar

Angel Izražanja vam danes pomaga pri reševanju konfliktov in vzpostavitvi mirnega dialoga. Vaš temperament in želja po spremembah vas dela nestrpne, kar bližnji zaznavajo kot napad. S podporo vašega dnevnega Angela se boste lažje izrazili in pomirili celotno situacijo.

Ribi

Angel Odločitve vam bo skozi današnji dan pomagal, da se boste lažje odločili, katera pot je prava, pot, ki vam prinaša blagoslove vase Duše. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela in na podlagi preteklih izkušenj boste lažje stopili korak naprej.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.