Angelski dnevni horoskop za 21. 6. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Miru vam bo danes pomagal pri premagovanju težah. Pojavi se lahko neiskrenost in napetost, povezujte se z vašim dnevnih Angelom, da vam pri tem pomaga, da lažje ohranite svoj notranji mir in harmonijo.

Bik

Angel Sproščenosti vas danes vabi k sproščenosti, optimizmu in radosti. Vse to delite z ljudmi, ki so vam blizu, da se ustvari sproščena atmosfera in se lahko vsi skupaj veselite življenja. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Užitka vas vodi skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje začutili in se predali ljubezni in življenju. Spustite predsodke in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da vas pri tem vodi in usmerja.

Rak

Angel Ljubezni vam bo danes v pomoč, da se predate ljubezni. Čeprav najprej le ljubezni do sebe, a prav to vam bo prineslo optimizem in spoznanje, da ste popolni točno takšni, kot ste. S tem boste odprli vrata za sprejem ljubezni. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in začutite lepoto življenja.

Lev

Angel Pozornosti vas danes vodi skozi dan, da se predate sebi in spoštujete svoje želje in potrebe. Na ta način boste osvojili dobre energije, ki vam bodo prinesle dolgoročne pozitivne spremembe v vaše življenje. Vzemite si čas zase in se sprostite in vaš dnevni Angel vas bo vodil.

Devica

Angel Zdravja vas danes vodi v naravo, da sprostite svoja čustva in misli. Ne žalujte za preteklostjo, ampak se osredotočite na sedanjost in ohranite zbranost tukaj in zdaj. To vas bo notranje osvobodilo in okrepilo vaše zdravje. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela bo vse skupaj lažje.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah vašega življenja. Pomagal vam bo uresničiti tudi tiste najbolj skrite želje. Hvaležni boste in to želeli deliti z vsemi. Delite svojo srečo in veselje, da se množi in širi okoli vas.

Škorpijon

Angel Sodelovanja vas danes podpre v sodelovanju z bližnjimi. Opustite vse pritiske iz okolja in se prepustite novim energijam, ki vas vodijo k lepšemu in boljšemu družinskemu življenju. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličite.

Strelec

Angel Hvaležnosti vas vodi k sprostitvi in uresničitvi vaših osebnih želja. Sledite usodi, ki vas vodi do novih energij in lahko vam pripelje tudi novo ljubezen v vaše življenje. Sprostite se in sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

Kozorog

Angel Akcije vam bo danes dal zagon, da uredite svoj dom in svoje odnose. Spustite vaša pričakovanja, zahteve in nadzor ter se uskladite v drugimi, da se lahkoustavrijo novi trdni temelji za boljše življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi in vzpodbuja.

Vodnar

Angel Sprejemanja vas danes vodi, da sprejmete vse ideje in zamisli, ki bodo podprle vašo poslovno prihodnost. Poskušajte čim več stvari realizirati in upajte si dovolite več, kot ste si do sedaj. Večkrat čez dan pomislite na vašega dnevnega Angela, da začutite njegovo podporo.

Ribi

Angel Moči vam bo danes dal moč in voljo, da uresničite ideje iz preteklosti. Na ta način boste ipolnili svoj esrčne in poslovne želje in se predali vaši lastni ustvarjalnosti in kreativnosti, kar vam bo prineslo veselje in pomiritev. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in sprejmite njegovo podporo.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.