Angelski dnevni horoskop za 21. 6. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POZORNOSTI želi, da z zavedanjem uporabljate besede. Z njimi imate velik vpliv na odnose in dopust se lahko hitro spremeni v pozitivno smer ali pa v nočno moro. 

Bik

ANGEL PODPORE je z vami v službi, poslu, zato je sedaj priložnost za spremembe, ki ste jih že dolgo časa želeli – posel ali selitev? Kaj imate v prvem planu?

Dvojčka

ANGEL KARIERE je v vaši družbi – dobro obdobje v službi. Opazujte, kje je podpora  in dober odziv in sledite svoji intuiciji. Kaj vas zares zanima?

Rak

ANGEL PRIJATELJSTVA okrepi odnose s prijatelji in spodbudi sodelovanje med vami v službi. Izogibajte se zapletom, prepoznajte stare strahove in jih opustite. 

Lev

ANGEL SPROŠČENOSTI odpre čustva, ki jih tudi pred javnostjo ne boste več skrivali. Podpora bo tam, kjer se boste odprli za nova znanstva in odnose. 

Devica

ANGEL POGUMA vas vodi skozi nove situacije v poslu in širše, da ne zapadete v stare strahove ampak pogumno sprejmete odgovornost v novo nastali situaciji. Česa vas je zares bilo strah?

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL USODE odpira nove priložnosti, čeprav se vam zdi, da sprememb v resnici nočete ali pa jih ne potrebujete. Dejansko boste zgolj nadaljevali v začeti smeri.  

Škorpijon

ANGEL POTRPEŽLJIVOST vas uči usmerjati želje v poslu. Uspeh je neizogiben, če si ne dovolite, da vam popustijo zavore in s tem prestrašite sodelujoče.  

Strelec

ANGEL JASNOSTI  bi vas rad izvleke iz iluzij, ki jih imate o sebi. Res verjamete da delate preveč? Ste prepričani, da zmeda ni nastala zaradi vašega vpletanja?

Kozorog

ANGEL KREATIVNOSTI  vodi poslovno pot, tudi izrazit interes za napredovanje, čutite kako mirno lahko vse skupaj izrazite, da ne ustvarite stresa okrog sebe.

Vodnar

ANGEL ZADOVOLJSTVA pomaga izkoristiti priložnost za napredovanje in nove poslovne odnose. Navdušenje nad novimi idejami vam ne da spati.

Ribi

ANGEL SPREMEMB pridejo naključno, lahko skozi pogovore, ki se raztegnejo pozno v noč in vas prevzamejo s srečo in navdihom. Bodite pozorni na dogajanje. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot