Angelski dnevni horoskop za 21. 7. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vam bo danes pomagal pri sodelovanju z drugimi. Ne umikajte se v svoj svet, raje se ozrite naokoli in se izrazite, da ne zamudite vseh priložnosti, ki vam jih ponuja življenje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Bik

Angel Notranjega Miru vas bo v današnjem dnevu vodil k temu, da umirite svoje misli. Če boste izhajali iz notranjega miru, boste lažje razumeli sebe in svoje občutke. Tako boste v pravem trenutku dobili potrebna sporočila in življenje se bo začelo odvijati v pravo smer. Sprostite se in sodelujte z vašim dnevnim Angelom.

Dvojčka

Angel Srčnosti vas bo danes objel in vodil skozi dan, da se lažje prepustite sebi. Priznajte si srčne želje in ne zatirajte svojih čustev, da se okrepi življenjska energija in izboljša počutje. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo vodil, da vse steče lahkotno.

Rak

Angel Fokusa vam daje podporo, da sledite sebi in ciljem, ki ste si jih postavili. Ne glede na zunanje okoliščine ostanite osredotočeni nase in na ljudi, ki vas podirajo. In ne nasedajte govoricam. To vam bo prineslo nove energije, ki vam bodo pomagale postaviti trdne temelje tudi na poslovnem področju.

Lev

Angel Zaupanja vas danes vodi in usmerja. Z njegovo podporo boste lažje vztrajali pri svojem in spustili pričakovanja ali celo odobritve, ki jih želite od drugih. Zaupajte v svoje odločitve in se veselite novih priložnosti, ki se vam odpirajo.

Devica

Angel Podpore vam bo danes dal podporo, da se posvetite poslovnim aktivnostim. Z njegovo podporo se boste lažje aktivno vključili v vsa dogajanja, kar vam bo okrepilo samozavest in lažje boste izrazili svoje mnenje, ki vam bo odprlo nove poti in prineslo dodatno podporo ljudi.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Predanosti vas danes k sproščenosti in kreativnosti. Zadihajte v nove energije in današnji dan izkoristite zase, ustvarjajte in se predajte sanjarjenju. Tako se boste globinsko sprostili in lažje sprejeli vso obilje in naredili pravo osebno transformacijo.

Škorpijon

Angel Moči vam bo danes dal voljo in moč, da se postavite zase. V vaše življenje bo pripeljal nove ljudi, ki vam bodo pri tem pomagali in lažje pridobili tisto potrebno stabilnost, ki vam bo pomagala pri nadaljnjih korakih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas bo pri tem podprl.

Strelec

Angel Veselja vam bo danes pomagal pri razumevanju sebe in drugih. S sprejemanjem energij vašega dnevnega Angela boste začutili veselje in radost, ki jo lahko ponudite sebi in drugim, razkošje prijetnih občutkov ob tem, kar vam bo okrepilo notranjo moč in zaupanje vase.

Kozorog

Angel Odnosov vam bo danes pomagal , da uredite za vas neprijetne odnose. Iskrenost do sebe in komunikacija z drugimi naj vas vodita, da se umaknejo dvomi in nerazumevanja ter se tako okrepijo odnosi. Dnevni Angel je lahko z vami tudi več dni, če ga redno dnevno pokličete.

Vodnar

Angel Izražanja vas danes podpre pri sproščenem in lahkotnem izražanju z bližnjimi. Na ta način boste regenerirali sami sebe in energije vašega doma, kar bo izboljšalo počutje vseh domačih in lažje se boste posvetili življenju bolj jasno in hvaležno.

Ribi

Angel Pomoči vas danes podpre, da se ustavite in ugotovite, kaj v tem trenutku resnično potrebujete, da se življenje začne premikati v smeri vaših želja in idej. Na ta način boste lažje sprejeli ponujeno pomoč in skupaj dosegli hitrejše rezultate, kar bo pozitvno vplivalo na vašo prihodnost.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.