Angelski dnevni horoskop za 21. 7. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL POMIRJENOSTI s sabo želi da sprejmete svojo voljo in voljo drugih, da vas razlike med vami vsakič ne vznemirijo. Dovolj krepki ste, da vam pametovanje drugih ne pride do živega.

Bik

ANGEL LJUBEZNI  obeta sicer dobre energije v zvezi, ne more pa preprečit, da vas brezskrbnost usmeri v preživljanje prostega časa s prijatelji. 

Dvojčka

ANGEL VESELJA bo aktiven med prijatelji ter tudi v intimni zvezi vam ne uide. Če si želite da se staro znanstvo razvije v kaj več, je danes priložnost. 

Rak

ANGEL LJUBEZNI tudi pri vas odpira novo polje – podpre nov začetek in lahko, da boste malce preveč romantično videli vse. Boste vse žrtvovali za podporo okolice? 

Lev

ANGEL DELOVNOSTI bo precej aktiven, hvaležni boste vsem bližnjim, partnerju ali simpatiji, ki razumejo vase sodelovanje z njim. Samski – delo bo. 

Devica

ANGEL DOBRIH NAKLJUČIJ vam je sicer malo nenavaden, je pa čas da sprejmete in se predate toku ter postavite ljubezen na prvo mesto. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL DELAVNOSTI tudi pri vas ne spusti, ne glede na dopustniško obdobje. To vam da odličen fokus in naravnanost, da vas nič ne zmoti in imate mir pri delu. 

Škorpijon

ANGEL SREČE se pojavi v odnosih. Iskrenost in sodelovanje bosta prevladala, s tem pa si seveda lahko naredite končno temelje novemu načinu delovanja. 

Strelec

ANGEL STRASTI vas bo ujel na vibracijah starih zvez, kjer so bila čustvene zadeve nedorečene. Ne obljubljajte prehitro, družite se in opazujte sebe. 

Kozorog

ANGEL SREČNEGA POČUTJA pomaga skozi pogovore in čutenje sprostiti stare blokade in odprle se bodo prilike za novo življenje. 

Vodnar

ANGEL SPOZNANJ vam odpira oči – lahko vidite, da je vaš fokus čisto drugje? Ne poskušajte urejati odnosov, sploh pa ne krivite drugih. Odnosi niso ne hobi ne delovna naloga.  

Ribi

ANGEL ODLOČNOSTI pokaže skozi vas svojo moč – pripravljeni ste tudi na najbolj skrajne poteze, saj se vam vse zelo hitro spreminja. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot