Angelski dnevni horoskop za 21. 8. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Komunikacije vas danes vodi k dobremu sodelovanju z drugimi. Z njegovo pomočjo boste lažje vse sproti skomunicirali in si tako odprli nove poti za sprejem novih energij na vsa področja življenja. Naj vas pri tem vodi iskrenost do sebe in drugih.

Bik

Angel Možnosti vas danes podpre v načinu sprejemanja vsega okoli vas. Lahko izberete lažjo možnost in se umaknete v svoj svet ali pa se sprostite in dovolite čustvov, da vam pokažejo nov nivo zavedanja samega sebe in drugih. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom in vse skupaj bo lažje.

Dvojčka

Angel Akcije vam bo dal zagon, da naredite načrt vsega, kar želite in le to izpeljete optimalno. Ne čakajte na druge, sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se zanesite na svojo moč in iznajdljivost, da se želje začnejo uresničevati. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Rak

Angel Lahkotnosti vas vodi skozi današnji dan v lahkotnosti sprejemanja življenja. Vzemite si čas zase in za prijatelje, da se napolnite s pozitivno energijo in pozabite na delovne obveznosti. To vam bo izboljšalo počutje in dalo voljo, da se spoprimete z nadaljnimi izzivi.

Lev

Angel Razumevanja vas danes podpre v spoznavanju samega sebe. Svojo energijo uporabite za vam pomembne ljudi, kar vam lahko prinese nova spoznanja o temu, kar vas zares osrečuje in daje strast vašemu življenju. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem vodi.

Devica

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od vseh. Tako boste lažje našli notranji mir in naredili vpogled na celotno situacijo ter ugotovili, kaj je potrebno opustiti, da se življenje začne premikati v pravo smer. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Sproščanja vam danes pomaga, da boste lažje pozitivno usmerjeni v vse, kar se bo dogajalo okoli vas. Osredotočeni bodite nase in se sprostite, s tem boste prišli do svoje prave energije in notranje moči, kar vas bo podprlo pri pozitivnih spremembah. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj.

Škorpijon

Angel Odnosov vam bo danes dal podporo, da lažje naredite vse spremembe s pomočjo komunikacije. Tako boste umirili pričakovanja z druge strani in lažje naredili načrte za skupne projekte in skupno prihodnost. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas bo pri tem usmerjal.

Strelec

Angel Hvaležnosti vam danes pomaga pri postavitvi novih temeljev. Vse, kar je stvar preteklosti, pustite in se osredotočite na sedanjost in vse, kar vam ponuja trenutek tukaj in zdaj. Tako boste opazili vsa potrebna sporočila, ki vas bodo vodila naprej po najbolj optimalni poti za vas, da se življenje začne v plus.

Kozorog

Angel Predanosti vas danes podpre v sproščenosti. Z njegovo pomočjo boste lažje sprostili vso napetost, nejevoljo in se predali sebi, svoji moči in ljubezni, ki jo lahko delite tudi z drugimi.  To vas bo pomirilo, osvobodilo in prineslo nove, pozitivne energije, s katerimi lahko začnete dojemati življenje bolj lahkotno in sproščeno.   

Vodnar

Angel Harmonije vas bo vodil, da se danes posvetite drugim, a pri tem ne pozabite na svoje želje in potrebe. S tem boste okrepili odnose, izboljšali svoje počutje in vzpostavili nov nivo sprejemanja sebe in drugih. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, ki vas pri tem vodi.

Ribi

Angel Sprejemanja vas danes vodi k sprejemanju vse lepote okoli vas. Priznajte si, kaj vas osreči, razveseli in zmehča vašo notranjost ter temu sledite. Ne ozirajte se na mnenja drugih, če vas vaš dnevni Angel podpre v sledenju svojih srčnih želja, kar vam bo okrepilo notranjo moč in strast do življenja.

Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela, da se začne življenje odvijati v pravo smer.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.