Angelski dnevni horoskop za 21. 8. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL AKCIJE vas bo danes vodil v spremembe za skupnost – prevzeli boste pobudo, pritegnili pomoč in podporo drugih. Naj vam nič ne pokvari veselja in ponosa. 

Bik

ANGEL REŠITVE  bo z vami in ne morete mu ubežati. Prepoznavajte kaj je zares pomembno in ne dajajte nepremišljenih predlogov, ker boste sami sebi postavili ovire. 

Dvojčka

ANGEL REZULTATOV je navsezadnje edino, kar šteje. Pokažite se in vztrajajte pri svojem načinu, itak boste zmagali. Tudi prepir je zgolj ovinek. 

Rak

ANGEL ZAKLJUČEVANJA vas potiho in nežno spremlja in čaka da bo sprejet. Zato vam običajna druženja danes ne bodo šla od rok kot ste navajeni. Občutek osamljenosti je le znak zaključevanja.  

Lev

ANGEL PONOSA se odpre v zadovoljstvo. Vaš način doseganja rezultatov se obrestuje in podpora vam ljubih ljudi raste. Saj rezultatov še nihče ne vidi, ampak to niti ni ovira za vase dobro počutje.  

Devica

ANGEL PRETIRAVANJA se pokaže ravno, ko boste v občutljivem trenutku. Ne dokazujte ničesar, ne vztrajajte na vsak način ampak ga z iskrenostjo postavite na svoje mesto. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SREČE vas obdaja, ko opazujte učinke svojega truda in ustvarjalnosti. NO, kako je, ko vas ljudje cenijo in prepoznavajo ter podpirajo v smeri, ki vam je najbolj všeč? 

Škorpijon

ANGEL MOČI vas bo vodil v konkretno akcijo in izpeljavo načrtov – zgolj besede vam ne bodo dovolj. Naredite si danes načrt na dolgi rok.

Strelec

ANGEL ODPRTOSTI drži prostor sprememb, pri tem mu ni pomembno, ali vas vodijo  čustva. Vse enkrat preide, čustva se bodo umirila, vi pa boste na pravi poti – to šteje, a ne? 

Kozorog

ANGEL ODLOČANJA vam pomaga pri sprejemanju meril  – ve, da vam poti ni potrebno spreminjati, le določiti si morate merila, po katerih boste zavestno živeli. 

Vodnar

ANGEL USODE vas vodi v nasprotju z vašimi pričakovanji, v preteklost – tam je vir vašega nemira. Se zavedate koliko ga je? Nič ga ne more bolj sprostiti, kot da preteklosti postavite na svoje mesto. 

Ribi

ANGEL SPROŠČENOSTI vam v vsaki situaciji pomaga, da dosežete več. Saj ste to že opazili, samo bolje je, da pustite, da se vse obrne na glavo in življenje pokaže svoje barve. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.