Angelski dnevni horoskop za 21. 9. 2020.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Sodelovanja vam danes pomaga, da lažje sodelujete z drugimi. Ne delajte sami zaključkov, ampak dovolite, da se drugi izrazijo in povedo svoje mnenje. To vam bo prineslo potrebno svežino v odnose, okrepilo medsebojno povezanost, vam pa sprostitev in boljše počutje.

Bik

Angel Optimizma vas bo danes vodil in usmerjal skozi dan. Z njegovo pomočjo se boste lažje osredotočili nase in na svoje želje ter odprli srce za vsa sporočila in darila, ki so pripravljena za vas. Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela.

Dvojčka

Angel Komunikacije vas danes vabi, da skomunicirate vse tisto, kar vas teži. Ne zapirajte se v svoj svet, ampak se izrazite iskreno in takoj. To  vam bo okrepilo vašo samozavest in lažje se boste usmerili na pravo pot. Sodelujte z vašim dnevnim Angelom, ki vas pri tem usmerja.

Rak

Angel Notranjega Miru vas danes vodi v osvoboditev vsega, kar v vas ustvarja nemir ali celo jezo. Dan posvetite sebi in s tem boste okrepili vašo življenjsko energijo ter se izognili vsem provokacijam okolice.

Lev

Angel Odločanja vam bo pomagal pri odločitvah. Odločitev je tista, ki vas vodi dalje, ne oklevajte  in ne čakajte na druge, ampak se osredotočite nase, da se stvari postavijo na pravo mesto in se vam odprejo nove poti. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete.

Devica

Angel Sprejemanja vam danes daje podporo, da lažje sodelujete v vsem, kar se dogaja okoli vas. Tako boste dobili nove ideje in spoznanja, da se odprete za vse novosti, ki vam jih ponujajo okoliščine. To vam bo dalo optimizem in voljo, da naredite določene zaključke.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Lahkotnosti vas bo usmerjal skozi današnji dan. Z njegovo pomočjo boste lažje ohranili notranji stik, kar vam bo prineslo jasnost v izražanju in lahkotnost v čutenju sebe in drugih. To bo pozitivno vplivalo tudi na vse okoli vas.

Škorpijon

Angel Odnosov vam danes preda podporo in vam pomaga pri komunikaciji z drugimi. Zadihajte v nove energije in sodelujte v vseh aktivnostih okoli vas. Samo tako boste lažje ohranili svoj mir, okrepili notranjo moč in sprostili napetosti v odnosih.

Strelec

Angel Ugodja vas vabi, da sprejmete vse darove življenja. Sodelujte z drugimi in sprejmite nove priložnosti,  kar vas lahko privede do srečanja, da ponovno ozavestite, da je življenje dragoceno darilo, ki ga je potrebno zavestno, lahkotno  živeti.

Kozorog

Angel Spreminjanja vas danes vabi, da zaključite določene stvari. S sprejemanjem njegovih energij boste lažje spustili bremena preteklosti in pokazali tudi svojo nežnost in ranljivost. To vas bo notranje osvobodilo in prineslo več veselja v vaše življenje, kar bo pozitivno vplivalo na vsa področja.

Vodnar

Angel Sproščanja vas bo vodil skozi današnji dan. Sprostite se in se umaknite, da se tudi fizično razbremenite vseh pritiskov okolice in samo uživate v svobodi. S tem boste okrepili življenjsko energije in lažje sledili svojim ciljem. S podporo vašega dnevnega Angela vam bo šlo lažje.

Ribi

Angel Podpore vas danes podpre pri vseh spremembah, da se začne življenje odvijati v smer, ki je najbolj optimalna za vas. K vam bo pripeljal prave ljudi, ki vam bodo popestrili dan in upanje, da se je vse mogoče, se bo zbudilo v vas. Naj vam pri tem pomaga vaš dnevni Angel, sodelujte z njim.

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot