Angelski dnevni horoskop za 22. 1. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

Angel Svobode vas danes podpre pri spremembah. S podporo energij turkizne barve, ki vam bodo prinesle odprtost za sodelovanje, boste polni idej, ki jih delite z drugimi in si tako postavite nove temelje na vseh področjih. Dnevni Angel je lahko z vami tudi dlje časa, če ga redno dnevno pokličete. 

Bik

Angel Miru vas bo vodil skozi današnji dan. S sprejemanjem njegove  podpore in podpore energij roza barve se boste sprostili, kar bo pozitivno vplivalo tako na vaše telo, um in čustva, da ne reagirate na provokacije drugih in ostanete v svojih dobrih energijah.

Dvojčka

Angel Lahkotnosti vas danes usmerja k fokusu nase. Kvaliteta energij bele barve vam bo prinesla toplino in nežnost, da vztrajate pri svojih odločitvah in načrtih, ne glede na pričakovanja, ki jih imate do drugih. Sprejmite podporo in nadaljujte po svoji poti.

Rak

Angel Odločanja vas danes vabi, da se posvetite svojim financam. Zdravilne energije modre barve vam bodo v pomoč, da razmislite, kaj želite in z dobro organiziranostjo najdete tudi možnosti,  da se vaši načrti čim hitreje uresničijo.  Zaupajte v vodstvo vašega dnevnega Angela, da vam pokaže pot. 

Lev

Angel Sproščenosti vas danes vodi do pozitivnih sprememb. S podporo energij marelične barve boste lažje ostali v svojih energijah in ne reagirali na čustvene izpade drugih, kar bo pozitivno vplivalo na počutje in okrepitev življenjske energije. Sprejmite podporo vašega dnevnega Angela in se sprostite. 

Devica

Angel Sprejemanja vas danes vodi do novih idej. Zdravilne energije indigo barve bodo okrepile zaupanje vase, kar vam bo prineslo sprostitev in jasne misli, da naredite načrte za prihodnost. Sledite sebi in sprejmite podporo, da se vse izpelje na najbolj optimalen način. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

Angel Umika vas danes vabi, da se umaknete od drugih. S sprejemanjem njegove podpore in podpore energij srebrne barve, ki vas bodo pomirile, boste lažje ugotovili, kaj vas je v preteklosti oviralo na svoji poti in tako boste hitreje prišli do spoznanj in opustili napake. 

Škorpijon

Angel Spreminjanja vam danes pomaga, da z njegovo pomočjo in podporo energij oranžne barve naredite določene spremembe. Zadihajte v nove energije in aktivno sodelujte v vsem, kar se bo dogajalo okoli vas. Tako se boste odprli za novosti, ki vam bodo prinesle korenite spremembe na vseh področjih. 

Strelec

Angel Zadovoljstva vas danes podpre, da se postavite zase. S podporo energij rumene barve, ki vam bo okrepila notranjo moč in samozavest, boste izrazili vse, kar vas bremeni in se tako rešili teže v določenih odnosih. Končno se boste počutili osvobojene in polni elana za naprej.

Kozorog

Angel Vztrajnosti vam danes preda podporo, da sledite svoji poti. Zdravilne energije vijolične barve vam bodo pomagale, da ostanete v harmoniji in ste predani svojim ciljem, saj se vse odvija v smer, ki si jo želite. Naj vas danes vodi vaš dnevni Angel, spomnite se nanj in vse skupaj bo lažje.

Vodnar

Angel Sodelovanja vam danes pomaga, da se z njegovo pomočjo in podporo energij zlate barve odmaknete od negativnih vplivov okolice. Svojo energijo in čas raje usmerite v moč realizacije stvari, ki vas veselijo in tako naredite korak za korak naprej. 

Ribi

Angel Predanosti vas bo danes objel in vodil skozi dan. Žarki zelene barve vas bodo napolnili z nežnostjo, predanostjo in lažje boste sledili svojim sanjam. Tako boste sebi in drugim dokazali, da zmorete, kar vam bo dalo voljo za naprej. Sprejmite podporo in si dovolite sprememb. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Bernanda

0907786

The following two tabs change content below.