Angelski dnevni horoskop za 22. 10. 2021.

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
HOROSKOP presledek
(dopišite vaše vprašanje ter vaš datum in kraj rojstva) na 6060.
Horoskop Ali je Matjaz pravi partner zame? Ali pride kdo primernejsi? Jaz: 7.3. 1980 ob 17: 50 v Ljubljani, on: 12.01.1977, v Mariboru.
Cena odgovora je 4,49 eur.
Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do odgovorov tudi preko maila!
Primer vprašanja:Kakšno bo moje finančno stanje v tem letu? Janja 5.10. 1955.
Cena Svetovanja je 3,49 eur.
Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Oven

ANGEL REŠITVE za vaše finance je na poti, sprejmite podporo in nehajte se obremenjevati in truditi v prazno. Zunanji pritiski bodo vedno, spustite raje svojega Angela k sebi. 

Bik

ANGEL ZBRANOSTI vas usmerja pravočasno na pomembne stvari, da se spremembe lahko zgodijo čez noč. Sproščenost v pogovorih in delovanju daje rezultate. 

Dvojčka

ANGEL USPEHA je tu. Sistematično lotevanje zadev se vam obrestuje. Vzdržujte jasnost in ne dovolite, da vas kdorkoli utrudi in zmanjša življenjsko energijo.  

Rak

ANGEL SISTEMATIČNOSTI vam bo pomagal se lotiti stvari, da vas ne prehiti naglica in površnost. Vključite v svoje delo več potrpežljivosti in diplomacije, da pridete do svojega cilja. 

Lev

ANGEL SPROŠČENOSTI je na vrsti v vašem življenju – čas, da se posvetite lepotam in drugim, globljim strastem življenja. Spoznanje – delo ni vse. 

Devica

ANGEL PODPORE tokrat prihaja iz okolice – vaša sproščenost postaja nalezljiva. Kaj vas osreči? Pokažite ljudem svoja čustva in ne bojte se uživanja. 

sms-ikonicaPošljite sms s ključno besedo:
CAKRE presledek
(dopišite vaše vprašanje) na 6060.
Lahko Izberete področje čiščenja blokad po čakrah. Npr: CAKRE Ljubezen + vaše ime; CAKRE Sluzba + vaše ime; CAKRE Splosno + vaše ime. . .
Cena odgovora je 5,00 eur. Odgovor vsebuje do 700 znakov.


PayPal-ikonicaNOVO!
Sedaj lahko pridete do terapije tudi preko maila!
Primer vprašanja:Katera čakra je zablokirana v zvezi z mojimi financami?
Cena Svetovanja je 3,99 eur. Odgovor dobite v ok. 700 znakih.


Tehtnica

ANGEL SREČE vas prežame in odlično vpliva na službene odnose. Ni pa potrebe, da se izpostavljate s pretiranim delom, predvsem ne bolj kot do sedaj. 

Škorpijon

ANGEL Ljubezen vam bo zanimiva, dokler vam bo služila, a resnega časa in energije v to ne boste vlagali, kar bo razočaranje za druge. Imeli se boste priložnosti spremeniti.

Strelec

ANGEL NAVDIHA pride od ljudi okrog vas – čas je, da sledite svoji dobri volji in se družite tam, kjer vam je dobro – samo družba vas spet lahko aktivira. 

Kozorog

ANGEL SODELOVANJA je tu in vam je v veselje, a med znanci morate vi narediti prvi korak, da se stvari dobro postavijo. Saj vam ni pretežko, a ne? 

Vodnar

ANGEL FOKUSA vas usmerja na vaše težave, drugih itak ne morete rešit. Lotite se finance, iščite dolgoročne rešitve, da vas hitrost ne spravi spet v nemir. 

Ribi

ANGEL NAPREDOVANJA vas vodi v smeri samostojnega ustvarjanja, zato sledite temu, kar vas osreči. Do sebe ohranite ljubeč in nežen odnos in se ne trudite ustreči drugim. 

Dnevni horoskop – Horoskop-tarot.si

Piše: Nataša

0907786

The following two tabs change content below.

HoroskopTarot